Friss drámáink:
Beyond Evil
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2021-02-19

Epizódok száma
16


“Ki a Szörnyeteg? Te, vagy én? Közülünk való?”

Két tettre kész nyomozó hajlandó messzire is elmenni, hogy kézre kerítsenek egy 20 évvel ezelőtti visszatérő sorozatgyilkost. A gyilkos kilétének feltárása során kénytelenek mélyebbre ásni, mint amit a bizonyítékok mutatnak és folyamatosan megkérdőjelezik az ügyben érintett összes ember, köztük egymás ártatlanságát.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  2 Smallencode Lai 2
  1 Smallencode Lai 4
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • szdkari
  3 órája
  Nagyon izgalmas, titkokkal teli volt az első rész. Köszönöm a gyors másodikat!!!

 • Lai
  4 órája
  Nagyon szívesen szdkari! Elkészült a következő rész is, jó szórakozást!

  Az azonosítatlan holttestet törvényszéki nyomozók veszik magukhoz, hogy megállapítsák, kihez tartozik. Joo Won egyre gyanakvóbb, ezért nyomozni kezd Dong Sik után, Dong Sik pedig beleássa magát Joo Won múltjába. Kölcsönös bizalmatlanságuk egyre inkább erősödni látszik. Amikor elmennek, hogy feltérképezzenek egy hatáskörük alá tartozó területet, megdöbbentő dologra lesznek figyelmesek.


 • szdkari
  2 napja
  Köszönöm az első részt!!!!!

 • Lai
  2 napja
  Sziasztok! Elkészült az 1.rész, jó szórakozást!

  Manyang egy kisváros Szöul külvárosában és meglehetősen hétköznapi. Azonban egy 20 évvel ezelőtti megoldatlan sorozatgyilkosság a mai napig sok kérdést vet fel. Egy fiatal diáklány nyomtalanul eltűnt, akinek csak a levágott ujjait találták meg, és egy másik lány holtteste is előkerült. Han Joo Won felügyelő érkezése mindenkit meglep a Manyang Rendőrállomáson, és bár sem Dong Sik, sem ő nem szimpatizálnak egymással, végül partnerekké válnak. Az éjszaka leple alatt egy idős, előrehaladott demenciában szenvedő férfi keresésére indulnak egy kietlen nádmezőre, ahol egy csontvázra bukkannak.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások