Friss drámáink:
Search
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
5.00 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-10-17

Epizódok száma
10
A történet egy katonai kutatócsoportról szól, akik egy valósággá vált rémálomba csöppennek. Yong Dong Jin őrmestert leszerelése előtt egy hónappal kirendelik egy elit mentőosztaghoz, hogy kiderítsék mi áll egy rejtélyes eltűnés mögött. Amikor a demilitarizált övezethez ér, félelmetes dolgokkal szembesül. A kutatócsoportnak hamarosan rá kell jönniük, hogy a túléléshez minél hamarabb ki kell jutniuk a zónából…
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  10 Search.S01E10.201115.HDTV.H264.720p-SS (59:24 perces) Lai 2
  9 Search.S01E09.201108.HDTV.H264.720p-SS (59:29 perces) Lai 2
  8 Search.S01E08.201108.HDTV.H264.720p-SS (58:33 perces) Lai 3
  7 Search.S01E07.201107.HDTV.H264.720p-SS (59:34 perces) Lai 3
  6 Search.S01E06.201101.HDTV.H264.720p-SS (58:31 perces) Lai 7
  5 Search.S01E05.201031.HDTV.H264.720p-SS (01:00:54 perces) Lai 11
  4 Search.S01E04.201025.HDTV.H264.720p-SS (01:01:45 perces) Lai 10
  3 Search.S01E03.201024.720p-NEXT (01:00:47 perces) Lai 14
  2 Search.S01E02.201018.HDTV.H264.720p-SS (59:20 perces) Lai 14
  1 Search.S01E01.201017.720p-NEXT (59:31 perces) Lai 24
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • szdkari
  3 órája
  Kedves Lai! Köszönöm szépen az egész sorozatért végzet minőségi munkádat. Nagyon izgalmas, érdekes volt a történet. Igazi kedvencem lett a sorozat.

 • Lai
  7 órája
  Sziasztok! Elkészültem a Search befejező részeivel is. Hát, mit is mondjak, az egyik kedvencemmé vált. Az utolsó percekig izgalmas volt, a befejező rész valami eszméletlen volt. Rengeteg fordulat volt még a végén is, amik nagyon tetszettek. A háttértörténet pedig szívfacsaró volt. Ahhoz képest, hogy mindössze 10 részes, le a kalappal a sorozat előtt, tűkön ülve néztem az összes részt. ♥ Nagyon hiányozni fog a kis csapatom, szívesen fordítottam volna még tovább.

  Jó szórakozást kívánok mindenkinek és köszönöm, hogy velem tartottatok!


 • szdkari
  2 napja
  Köszönöm szépen!!!!!!

 • Lai
  2 napja
  Én is nagyon szeretem! Nagyon szívesen! Elkészült a 8.rész is, ami szerintem az eddigi legizgalmasabb rész volt. Jó borzongást!

  A titkos osztag Soo Young keresésére indul. Végül sikeresen megtalálják egy sötét alagsorban, ahol egy „kedves bácsiról” mesél, aki odalent lakik és megmentette az életét. Dong Jin utánaered, és rájön, hogy teljesen más, mint az előző célpont. Eközben Han Dae Sik azt tervezi, hogy kitálal mindenről, de Lee Hyuk az útjába áll és végez vele. Han parancsnok hirtelen halála felkelti a média figyelmét, majd egy csomag érkezik hozzájuk, amiben egy videokazetta található. A kazetta tartalma nyilvánosságra kerül és lehull a lepel a teljes igazságról. Lee Hyuk magánakcióba kezd, Dong Jin pedig megtudja, hogy ő ölte meg édesapját, hogy megússza a felelősségrevonást.


 • szdkari
  5 napja
  Köszönöm szépen a hetedik részt! Nagyon érdekes, izgalmas a sorozat.

 • Lai
  6 napja
  Szívesen! ♥ Elkészült a 7.rész, jó szórakozást!

  A célpont likvidálása után a titkos osztag tagjai búcsút vesznek egymástól, hogy visszatérjenek saját egységükhöz, azonban hamar világossá válik számukra, hogy a küldetésnek még koránt sincs vége.


 • szdkari
  1 hete
  Köszönöm szépen a hatodik rész feliratát!!!!!!!!

 • Lai
  1 hete
  Nagyon szívesen! Elkészült a 6.rész, jó szórakozást!

  Az 1997-ből előkerült kamera felvételén Yong őrmester látni vél egy ismerős arcot, ami kérdéseket vet fel benne. Az aknamentesítő osztag egy vakcinával áll elő, hogy halálos csapást mérjenek a célpontra. A gyanakvó falusiakat a menedékházba küldik, amíg a küldetést el nem végzik. Lee hadnagy szembesül az igazsággal és megtudja, mit tett az apja 23 évvel ezelőtt, aki arra kéri fiát, hogy semmisítse meg a bizonyítékokat. Kinézi, Dong Jin hová teszi a kamerát, később pedig „baleset éri”. A küldetésen így nem vehet részt és a bázison kell maradnia, ahol darabokra töri a kamerát. Han Dae Sik parancsnok egyre jobban félti a saját bőrét. Song Min Gyu kapitány összerakja a furcsa térkép kirakójának darabjait...


 • szdkari
  3 hete
  Köszönöm szépen az ötödik részt!!!!!!

 • Lai
  3 hete
  Nagyon szívesen! Elkészült az 5.rész is, jó szórakozást!

  A bázison kirobbant vészhelyzet következtében Seo Baek Jun életét veszti. Yong őrmester teljesen kifordul magából egykori barátja halálhíre miatt. Az ismeretlen ellenség ismét lecsap. A falusiak úgy vélik, a hadsereg elhallgat valamit, ezért magánakcióba kezdenek. Az éjszaka közepén csapdát állítanak a behatolónak. Han Dae Sik parancsnok kétségbeesetten próbál megtalálni egy 1997-ben elveszett katonai tulajdont. Song Min Gyu kapitány felfedi Lee hadnagy kilétét. Az elveszett katonai tulajdon Dong Jin kezébe kerül, és furcsa dolgok látnak napvilágot.


 • szdkari
  4 hete
  Nagyon izgalmas. Köszönöm szépen a negyedik részt!!!!!

 • Lai
  4 hete
  Nagyon szívesen! Elkészült a 4.rész is, jó szórakozást!

  Yong őrmester sikeresen visszajut a csapathoz, miközben pusztító mészárlás zajlik az észak-koreai demilitarizált zónában. Az osztag egy tervet eszel ki az ismeretlen ellenség ellen, akit egy folyóhoz próbálnak csalogatni. A terv azonban meghiúsul, és vélhetően az ismert vírus egy mutálódott fajtájával kell szembenézniük. Son Min Gyu kapitány egy újabb küldetést hirdet ki, hogy megszabaduljanak a célponttól. A les alatt, Baek Jun vészhívást indít, aki riadtan közli, hogy a célpont a bázison van...


 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm a harmadik rész fordítását. Izgalmas, fordulatos a történet.

 • Lai
  1 hónapja
  Elkészült a 3.rész is, jó szórakozást!

  Oh tizedes vére Son hadnagy bőrére kerül a támadás közben, ami nagy aggodalmat okoz. A laborban azonnal vizsgálni kezdik a mutálódott vírust, amely már az RNS-ben is genetikai elváltozásokat okoz. A labornak minél előbb ki kell derítenie, hogy vajon képes-e emberről-emberre terjedni. A titkos osztag a megsemmisítő küldetésre készül, hogy elkapják az ismeretlen ellenséget, akit lencsevégre kaptak a zónán belül. Yong Dong Jin őrmester a küldetés során elbarangol, és Észak-Korea veszélyes területén találja magát, ahol próbálják levadászni. Azonban ekkor még nem is sejtik, hogy egy sokkal veszélyesebb ellenség vár rájuk...


 • Lai
  1 hónapja
  Nagyon szívesen! Én is teljesen beleszerettem ebbe a történetbe!

 • szdkari
  1 hónapja
  Izgalmas, érdekes történet. Köszönöm a második részt!!!!!

 • Lai
  1 hónapja
  Nagyon szívesen! ♥ Elkészültem a következő résszel is, ami ezúttal még izgalmasabbra sikeredett. Jó szórakozást mindenkinek!

  Nem sokkal a 21-es szektorban történt incidens után, a Különleges Egység Vegyi Laborjának tagjai kutatást végeznek a halott áldozatokon, hogy kiderítsék, mi történt velük a zónában. Mit titkol Dae Sik főparancsnok és Lee Hyun törvényhozó? Yong Dong Jin szeretett bajtársát gyászolja, Leo-t, aki elesett a küldetés közben. Szabályszegés miatt börtönbe akarják küldeni, de sikerül megúsznia, cserébe viszont egy elit titkos osztaghoz kell csatlakoznia, hogy elvégezzen egy újabb küldetést. Egy új nyomkereső kutyát kap, Mac-et, akivel együtt indul a Különleges Erőkhöz. Son hadnagy hangokat hall a laborból, ezért bemegy, hogy kiderítse, honnan származik.


 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen az első részt.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: nsocsi

Beküldte: nsocsi

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások