Friss drámáink:
Kairos
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-10-26

Epizódok száma
16


Kim Seo Jin (Shin Sung-Rok) minden energiáját a siker elérésére fordítja. Erőfeszítéseinek köszönhetően a Yoojung építőipari vállalat legfiatalabb igazgatója és láthatóan mindent megtesz azért, hogy magasabb szintre emelje szaktudását. Szép jövőnek néz elébe; eredményes karriert tudhat magáénak, felesége pedig egy elbűvölő, tehetséges hegedűművész, akivel együtt nevelik közös gyermeküket. Fenekestül felfordul minden, amikor kislányukat egy gálaműsor alatt rejtélyes körülmények között elrabolják.

A dolgok még kaotikusabbá válnak, amikor felveszi a kapcsolatot egy Han Ae Ri (Lee Se-Young) nevű nővel, és azt állítja, hogy ugyanabból a világból származik, csak 1 hónappal előrébb jár az időben. Azonban nem mindig tudnak egymással kapcsolatba lépni; csak 22 óra 33 perckor és mindössze 1 percük van, azután a hívás megszakad. Ae Ri arra törekszik, hogy támogassa édesanyját, aki szívtranszplantációs várólistán szerepel, ezért egy kisboltban próbál elegendő pénzt szerezni beteg édesanyja műtétjére, aki egy nap nyomtalanul eltűnik. Miközben versenyt futnak az idővel, összefognak és segítenek egymásnak az időhurkon belül, hogy mindketten megtalálják szeretteiket.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  3 Kairos.S01E03.201102.HDTV.H264.720p-SS (01:05:16 perces) Lai 2
  2 Kairos.S01E02.201027.HDTV.H264.720p-SS (01:08:27 perces) Lai 6
  1 Kairos.S01E01.201026.HDTV.H264.720p-SS (01:11:29 perces) Lai 8
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • szdkari
  20 órája
  Köszönöm szépen a harmadik rész fordítását!!!!!!

 • Lai
  1 napja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 3.rész, jó szórakozást!

  A Kim Da Bin-ügyért felelős nyomozó értesíti Seo Jint, aki azonnal a rendőrségre siet, miután megtudja, hogy elfogták a tettest. A kihallgató szobába érve találkozik a gyanúsítottal, akit jól ismer. Bár Da Bint már túl késő megmenteni, Seo Jin úgy véli, mégis sikerülhet, ezért igyekszik minden részletet kideríteni a gyilkossággal kapcsolatban, hogy megakadályozza. Véletlenül tudomására jut, hogy a feltételezett tettest egy egyhónapja elkövetett gyilkosság miatt keresték, amiért Shinhyeon-dong-ban meggyilkolt egy Han Ae Ri nevű fiatal nőt.

  Ae Ri telefonhívást kap a kórházból, ahol megtudja, hogy Kim Jin Ho-nak köze van édesanyja eltűnéséhez. Hogy összerakja a szálakat, elmegy a házához. Seo Jin hiába próbálja figyelmeztetni a rá leselkedő veszélyre, képtelen elérni...


 • szdkari
  6 napja
  Köszönöm szépen a második rész, én is szép vasárnapot kívánok!!!!

 • Lai
  1 hete
  Nagyon szívesen! Elkészültem a következő résszel is, jó szórakozást és szép vasárnapot mindenkinek!

  Seo Jin és Ae Ri lebeszélnek egymással egy találkozót, hogy többet megtudjanak erről a furcsa jelenségről. Bár mindketten megjelennek a megbeszélt helyszínen, nem látják egymást, ezért kételkedni kezdenek a másikban. Hogy Seo Jin bebizonyítsa, igazat mond, olyan dolgokat oszt meg vele, amit senki sem tudhatna; a heti lottó nyerőszámait, a közeledő földrengést, a new york-i robbanást és hogy hamarosan börtönbe fog kerülni gondatlanságból elkövetett gyilkosságért. Ae Ri számára ezt követően egyértelművé válik, hogy Seo Jin tényleg a jövőben él, ezért a segítségét kéri édesanyja megtalálásához. Eközben eljön a gyilkosság ideje, ami végül nem történik meg, Seo Jin pedig ráeszmél, hogy a múlt megváltoztatható és megmentheti kislánya és felesége életét. A rendőrségen megjelenik egy ordítozó férfi, aki azt állítja, ő végzett Da Binnal.


 • szdkari
  1 hete
  Köszönöm szépen az első részt!!!!!

 • HaNa
  1 hete
  Köszönöm,hogy megkezdted a fordítását, Lai ! Bár elég borúsra sikeredett a felütés, remélem,hogy a folytatás ígér megoldásokat is. Megfelelő mennyiségű történetet adagoltak az 1. részbe, hogy izgalmas legyen, elég misztikus is, egyelőre a telefonhívások révén. Várakozással tekintek a további részek elé! Hinni szeretném,hogy a tündéri kis Da Bin nem 20percig volt szereplője a sorozatnak! :)


 • Lai
  1 hete
  Sziasztok! Elkészült az 1.rész, jó szórakozást!

  Kim Seo Jin igazgató egy gálaműsort szervez, ahol hegedűművész felesége tart előadást annak érdekében, hogy javítsa a Yoojung Építészet képét és a vállalat tagjainak alkalmuk nyíljon jobban megismerkedni. A gálaműsor azonban káoszba torkollik: kislányuk, Da Bin nyomtalanul eltűnik. A rendőrség nyomozni kezd az ügyben és arra a következtetésre jutnak, hogy emberrablás állhat a háttérben. Egy rejtélyes férfi telefonhívást kezdeményez és azt állítja, hogy nála van Da Bin. Miközben a rendőrség próbálja lehallgatni a telefont, ami elvezetheti őket a megtalálásához, valaki egy csomagot hagy a ház előtt. A kézbesítő nyomába szegődnek, akinek végül sikerül meglógnia. A dobozban olyasvalamit találnak, amitől mindenkit hatalmába kerít a félelem. Eközben Ae Ri beteg édesanyjára sor kerül a szívtranszplantációs listán, de váratlanul rosszul lesz, ezért más kapja meg a donort.


 • Lai
  1 hónapja
  Szia Hana! Igen, már én is nagyon várom, hétfő este kezdődik is! Imádom az ilyen típusú sorozatokat! Nagyon szívesen! ♥

 • HaNa
  1 hónapja
  Kedves Lai !
  Látom már felvetted az új- leendő- sorozatot! Nagyon várom én is és köszönöm,hogy bevállaltad a fordítását!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: nsocsi

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások