Friss drámáink:
Kairos
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-10-26

Epizódok száma
16


Kim Seo Jin (Shin Sung-Rok) minden energiáját a siker elérésére fordítja. Erőfeszítéseinek köszönhetően a Yoojung építőipari vállalat legfiatalabb igazgatója és láthatóan mindent megtesz azért, hogy magasabb szintre emelje szaktudását. Szép jövőnek néz elébe; eredményes karriert tudhat magáénak, felesége pedig egy elbűvölő, tehetséges hegedűművész, akivel együtt nevelik közös gyermeküket. Fenekestül felfordul minden, amikor kislányukat egy gálaműsor alatt rejtélyes körülmények között elrabolják.

A dolgok még kaotikusabbá válnak, amikor felveszi a kapcsolatot egy Han Ae Ri (Lee Se-Young) nevű nővel, és azt állítja, hogy ugyanabból a világból származik, csak 1 hónappal előrébb jár az időben. Azonban nem mindig tudnak egymással kapcsolatba lépni; csak 22 óra 33 perckor és mindössze 1 percük van, azután a hívás megszakad. Ae Ri arra törekszik, hogy támogassa édesanyját, aki szívtranszplantációs várólistán szerepel, ezért egy kisboltban próbál elegendő pénzt szerezni beteg édesanyja műtétjére, aki egy nap nyomtalanul eltűnik. Miközben versenyt futnak az idővel, összefognak és segítenek egymásnak az időhurkon belül, hogy mindketten megtalálják szeretteiket.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  9 Smallencode-os linkekhez Lai 4
  8 Smallencode-os linkekhez Lai 8
  7 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és jó egészséget kívánok! Lai 17
  6 Smallencode-os linkekhez Lai 15
  5 Smallencode-os linkekhez Lai 17
  4 Smallencode-os linkekhez Lai 15
  3 Kairos.S01E03.201102.HDTV.H264.720p-SS (01:05:16 perces) Lai 17
  2 Kairos.S01E02.201027.HDTV.H264.720p-SS (01:08:27 perces) Lai 22
  1 Kairos.S01E01.201026.HDTV.H264.720p-SS (01:11:29 perces) Lai 23
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Lai
  1 hete
  Boldog Új Esztendőt kedves szdkari! Jó szórakozást mindenkinek a 9.részhez is!

  A múltbeli Seo Jin lelkileg és fizikailag is küzd az emberrablási kísérlet miatt, eközben pedig Ae Ri megkérdőjelezi, hogy továbbra is segítsen-e neki. A Seo Jinnel való megtévesztő és elbátortalanító események ellenére elismeri, hogy csak ő segíthet anyja megtalálásában. Az emlékparkban, miközben Seo Jin előadást tart a Taejung Újvárosi Projekt kapcsán, Ae Ri összefut Seo Do Kyunnal, aki később vérfagyasztó dolgot hall Ae Ri telefonhívásán keresztül.


 • szdkari
  1 hete
  Köszönöm szépen a nyolcadik részt. BÚÉK!!

 • Lai
  1 hete
  Sziasztok! Jó szórakozást a 8.részhez!

  Ae Ri aggódik, hogy valami történhetett Seo Jinnel, mert hosszútávon nem tudja őt elérni. Ugyan barátaival mindent megtesz annak érdekében, hogy Da Bint ne rabolják el, sikerül bajba keverednie és emberrablási kísérlet megalapozott gyanújával letartóztatja a rendőrség. Kang Hyun Chae-t egyre türelmetlenebbül hívogatja egy múltbeli alak, aki revansot akar. Do Kyun egyre biztosabb abban, hogy Lee Tae Kyu a saját kezébe akarja venni a dolgokat és több mindent is eltitkol előle. A jövőben élő Kim Seo Jin-ról továbbra sincsen semmi hír. Ae Ri csalódottságot érez és bánja, hogy valaha is segített. A múltbeli Seo Jin ezt nem tudván elutasítja engedékenység iránti kérelmét, emlékei azonban kezdenek a felszínre törni.


 • szdkari
  1 hónapja
  Kedves Lai! Köszönöm szépen a hetedik részt!!! S áldott, boldog Karácsonyt és jó egészséget kívánok!

 • Lai
  1 hónapja
  Sziasztok! Elkészültem a 7.résszel... Egyelőre még a hatása alatt vagyok, ez olyan rész volt. :o Nem is húzom a szót, ezzel szeretnék mindenkinek előre is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és jó egészséget kívánni! ♥

  Seo Jin tudomást szerez Kim Jin Ho öngyilkosságáról, de tovább vizsgálja az ügyet. Szerinte kizárt, hogy önkezével vetett volna véget az életének. Kwak Song Ja ismét köddé válik. Ae Ri úgy dönt, hogy megszabadul mindentől, ami árthat anyjának és véget vet Lee Tae Kyu játékának. Míg Seo Do Kyun dühöng, amiért Taek Kyu örökre eltűntette a képből Kim Jin Ho-t, elrontva tervüket, Seo Jin egy olyan nyomba botlik, amely összeköti a Do Kyun és a Taek Kyu közötti pontokat. Ae Ri, Soo Jung és Geon Wook egy tervvel állnak elő, hogy megakadályozzák a gyermekrablást. Seo Jin folytatja a nyomozást, és egy mackóba helyezett nyomkövető segítségével megfigyeli Da Bin hollétét, ami döbbenetes fordulathoz vezet.


 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a hatodik részt!!!

 • Lai
  1 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészültem a következő, azaz 6.epizóddal. Jó szórakozást!

  Miután egy titokban elhelyezett GPS-eszközzel Seo Jin leköveti Lee Taek Kyu-t, elképed, amikor egy holttestet talál felakasztva az elhagyatott környéken. Az eset után továbbra is keresi Kwak Song Ja-t, Ae Ri édesanyját, anélkül, hogy észrevenné, hogy már megtalálta. Úgy dönt, hogy befogja a száját, de végül mégis tájékoztatja Ae Ri-t, hogy meg tudják akadályozni. Eközben Seo Jint egy rendőrcsoport veszi körbe Kwak Song Ja meggyilkolásának gyanúja miatt.


 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a negyedik és ötödik részt!!!!

 • Lai
  1 hónapja
  Sziasztok! Nagyon szívesen! Boldog Mikulást kívánok mindenkinek a következő résszel. 🎅💗 Elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már mindenki gyanús és minden rejtélyes... Jó szórakozást!


 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a harmadik rész fordítását!!!!!!

 • Lai
  1 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészült a 3.rész, jó szórakozást!

  A Kim Da Bin-ügyért felelős nyomozó értesíti Seo Jint, aki azonnal a rendőrségre siet, miután megtudja, hogy elfogták a tettest. A kihallgató szobába érve találkozik a gyanúsítottal, akit jól ismer. Bár Da Bint már túl késő megmenteni, Seo Jin úgy véli, mégis sikerülhet, ezért igyekszik minden részletet kideríteni a gyilkossággal kapcsolatban, hogy megakadályozza. Véletlenül tudomására jut, hogy a feltételezett tettest egy egyhónapja elkövetett gyilkosság miatt keresték, amiért Shinhyeon-dong-ban meggyilkolt egy Han Ae Ri nevű fiatal nőt.

  Ae Ri telefonhívást kap a kórházból, ahol megtudja, hogy Kim Jin Ho-nak köze van édesanyja eltűnéséhez. Hogy összerakja a szálakat, elmegy a házához. Seo Jin hiába próbálja figyelmeztetni a rá leselkedő veszélyre, képtelen elérni...


 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm szépen a második rész, én is szép vasárnapot kívánok!!!!

 • Lai
  2 hónapja
  Nagyon szívesen! Elkészültem a következő résszel is, jó szórakozást és szép vasárnapot mindenkinek!

  Seo Jin és Ae Ri lebeszélnek egymással egy találkozót, hogy többet megtudjanak erről a furcsa jelenségről. Bár mindketten megjelennek a megbeszélt helyszínen, nem látják egymást, ezért kételkedni kezdenek a másikban. Hogy Seo Jin bebizonyítsa, igazat mond, olyan dolgokat oszt meg vele, amit senki sem tudhatna; a heti lottó nyerőszámait, a közeledő földrengést, a new york-i robbanást és hogy hamarosan börtönbe fog kerülni gondatlanságból elkövetett gyilkosságért. Ae Ri számára ezt követően egyértelművé válik, hogy Seo Jin tényleg a jövőben él, ezért a segítségét kéri édesanyja megtalálásához. Eközben eljön a gyilkosság ideje, ami végül nem történik meg, Seo Jin pedig ráeszmél, hogy a múlt megváltoztatható és megmentheti kislánya és felesége életét. A rendőrségen megjelenik egy ordítozó férfi, aki azt állítja, ő végzett Da Binnal.


 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm szépen az első részt!!!!!

 • HaNa
  2 hónapja
  Köszönöm,hogy megkezdted a fordítását, Lai ! Bár elég borúsra sikeredett a felütés, remélem,hogy a folytatás ígér megoldásokat is. Megfelelő mennyiségű történetet adagoltak az 1. részbe, hogy izgalmas legyen, elég misztikus is, egyelőre a telefonhívások révén. Várakozással tekintek a további részek elé! Hinni szeretném,hogy a tündéri kis Da Bin nem 20percig volt szereplője a sorozatnak! :)


 • Lai
  2 hónapja
  Sziasztok! Elkészült az 1.rész, jó szórakozást!

  Kim Seo Jin igazgató egy gálaműsort szervez, ahol hegedűművész felesége tart előadást annak érdekében, hogy javítsa a Yoojung Építészet képét és a vállalat tagjainak alkalmuk nyíljon jobban megismerkedni. A gálaműsor azonban káoszba torkollik: kislányuk, Da Bin nyomtalanul eltűnik. A rendőrség nyomozni kezd az ügyben és arra a következtetésre jutnak, hogy emberrablás állhat a háttérben. Egy rejtélyes férfi telefonhívást kezdeményez és azt állítja, hogy nála van Da Bin. Miközben a rendőrség próbálja lehallgatni a telefont, ami elvezetheti őket a megtalálásához, valaki egy csomagot hagy a ház előtt. A kézbesítő nyomába szegődnek, akinek végül sikerül meglógnia. A dobozban olyasvalamit találnak, amitől mindenkit hatalmába kerít a félelem. Eközben Ae Ri beteg édesanyjára sor kerül a szívtranszplantációs listán, de váratlanul rosszul lesz, ezért más kapja meg a donort.


 • Lai
  3 hónapja
  Szia Hana! Igen, már én is nagyon várom, hétfő este kezdődik is! Imádom az ilyen típusú sorozatokat! Nagyon szívesen! ♥

 • HaNa
  3 hónapja
  Kedves Lai !
  Látom már felvetted az új- leendő- sorozatot! Nagyon várom én is és köszönöm,hogy bevállaltad a fordítását!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások