Friss drámáink:
Kairos
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2020-10-26

Epizódok száma
16


Mi lenne, ha egy nap nem csak térben, hanem időben is tudnánk utazni? Amikor az idő csapdába kerül, létrejön egy időhurok, a múltba való visszautazás során pedig olyan változások történnek, hogy az ismert jelen nem jön létre. Azonban a múltba való beavatkozásnak egy sötét árnyoldala is van. Zavart okozhat a téridő kontinuumban, ami tragikus események sorozatához vezethet.

Kim Seo Jin (Shin Sung-Rok) minden energiáját a siker elérésére fordítja. Erőfeszítéseinek köszönhetően a Yoojung építőipari vállalat legfiatalabb igazgatója és láthatóan mindent megtesz azért, hogy magasabb szintre emelje szaktudását. Szép jövőnek néz elébe; eredményes karriert tudhat magáénak, felesége pedig egy elbűvölő, tehetséges hegedűművész, akivel együtt nevelik közös gyermeküket. Fenekestül felfordul minden, amikor kislányukat egy gálaműsor alatt rejtélyes körülmények között elrabolják. Seo Jin felveszi a kapcsolatot egy Ae Ri nevű nővel (Lee Se-Young), aki egy hónappal előrébb jár az időben. Ae Ri egy kisboltban próbál elegendő pénzt szerezni beteg édesanyja műtétjére, aki egy nap nyomtalanul eltűnik. Miközben versenyt futnak az idővel, hogy mindketten megtalálják szeretteiket, összefognak és segítenek egymásnak az időhurkon belül.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Lai
  4 órája
  Szia Hana! Igen, már én is nagyon várom, hétfő este kezdődik is! Imádom az ilyen típusú sorozatokat! Nagyon szívesen! ♥

 • HaNa
  2 napja
  Kedves Lai !
  Látom már felvetted az új- leendő- sorozatot! Nagyon várom én is és köszönöm,hogy bevállaltad a fordítását!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások