Friss drámáink:
When I Was The Most Beautiful
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-08-19

Epizódok száma
16


A történet egy testvérpárról szól, akik egymás ellen fordulnak, miután beleszeretnek ugyanabba a lányba. Mindhármuk múltja még rengeteg feltáratlan, ismeretlen történetet rejteget. De vajon van kiút ebből a kegyetlen szerelmi háromszögből?
Ha Seok Jin
Seo Jin szerepében
Hwang Seung Un
Carry Jung szerepében
Im Soo-Hyang
Oh Ye Ji szerepében
Ji Soo
Seo Hwan szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  9 When.I.Was.the.Most.Beautiful.S01E09.200917.HDTV.H264.720p-SS (01:08:21 perces) Lai 3
  8 When.I.Was.the.Most.Beautiful.S01E08.200916.HDTV.H264.720p-SS (01:06:31 perces) Lai 4
  7 When.I.Was.the.Most.Beautiful.S01E07.200910.HDTV.H264.720p-SS (01:06:10 perces) Lai 10
  6 When.I.Was.the.Most.Beautiful.S01E06.200909.HDTV.H264.720p-SS (01:07:49 perces) Lai 9
  5 When.I.Was.the.Most.Beautiful.S01E05.200903.HDTV.H264.720p-SS (01:05:53 perces) Lai 9
  4 When.I.Was.the.Most.Beautiful.S01E04.200902.HDTV.H264.720p-SS (01:07:38 perces) Lai 11
  3 When.I.Was.the.Most.Beautiful.S01E03.200827.HDTV.H264.720p-SS (01:05:20 perces) Lai 15
  2 When.I.Was.the.Most.Beautiful.S01E02.200820.HDTV.H264.720p-SS (01:08:10 perces) Lai 17
  1 When.I.Was.the.Most.Beautiful.S01E01.200819.720p-NEXT (01:07:34 perces) Lai 22
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • szdkari
  1 napja
  Köszönöm szépen a 8. és 9. részeket!!!

 • HaNa
  2 napja
  Köszi a 8-9. részt, Lai !
  Újabb "kedves figura" érezte úgy,hogy neki aztán bele kell szólni más életébe, ha már mondja, akkor ártson minél többet...
  Nagyon kíváncsi vagyok a végére!!


 • Lai
  2 napja
  Sziasztok! Elkészült a következő rész is. A 10-11.rész jövőhéten megy le Koreában. Jó szórakozást!

  A 9.rész tartalmából: Hét évnyi bujkálás után Jin hazatér Koreába a családjához, de ellenségesen viselkedik. Miben sántikál Carry? Köze lehet Jin eltűnéséhez? In Ho egy mondvacsinált pletykával olajat önt a tűzre, melynek hatására Jin kételkedni kezd az öccsében és feleségében.

 • Lai
  3 napja
  Sziasztok, szívesen! Elkészült a 8.rész, amiben kiderül, hogy mi történt Jinnel.

  Jó szórakozást!

 • szdkari
  1 hete
  Köszönöm szépen a hetedik részt!!!!

 • HaNa
  1 hete
  Bonyolódik az élet! Szerintem Hwan ezt már megszállottságból csinálja. Valahogy most olyan érzésem van, bár ez még csak a 7. rész volt, hogy ez a sorozat nem tud happy enddel véget érni. De, majd meglátjuk!
  Köszi a fordítást, Lai! :)


 • Lai
  1 hete
  Sziasztok! Elkészült a 7.rész is, amiben Seo Hwan és Ye Ji együtt töltenek néhány napot Jeju szigetén. Go Woon megtudja, hogy lánya évekig szenvedésben élt nagynénje miatt, aki dühöngve megy az Álom Motelhez. Összetűzésbe kerül Seo Hwannal és végleg megszakítja vele a kapcsolatot. Ye Ji még mindig képtelen túltenni magát Jinen, aki évek óta nem ad életjelet magáról. Három évvel később Hwan hazatér, de többé már nem önmaga...

  Jó szórakozást!

  HaNa fogalmam sincs. Nekem nincs vele semmi bajom, de tényleg sokan sorban állnának még érte. Hwan gyönyörű felnőtt férfivá nőtte ki magát, és nyugi, nem csak te vagy irigy :P ♥ Legalább tényleg a sorozatokban látni ilyen örökké tartó szerelmet.


 • HaNa
  1 hete
  Köszönöm a hatodikat! :)
  Én most azon gondolkodtam el,hogy azon túl,hogy szép Oh Ye Ji, mitől kell az összes facér férfinak ő? Az ügyvéd is sietne megvigasztalni. Hwan az USA-ban tanult, közben felnőtt férfi lett, de neki is örök szerelme... Vagy csak irigy vagyok? :)
  Szép Hwantól ez az örök szerelem, ilyen úgysem létezik az életben! Ezért most Ji Soo kap egy lehetőséget,hogy kitegyem ide a fotóját! Kellemes ránézni.


 • szdkari
  1 hete
  Köszönöm szépen a hatodik részt!!!!

 • Lai
  1 hete
  Sziasztok! Mindenkinek szívesen!

  Elkészült a 6.rész, amiben 3 évvel a baleset után járunk. Yeon Ja haragja egyre erősebbé válik menye iránt, akinek az anyját kiengedik a börtönből. Jin eltűnése továbbra is rejtélyes. Mit titkol Carry? Ye Ji hosszú idő után találkozik valakivel...

  Jó szórakozást!

 • HaNa
  1 hete
  Köszönöm én is az 5.-t, Lai!! Mivel az epizód végén eléggé bizonytalanokká váltunk, hogyan is fog folytatódni a 6. rész, ezért én most a tesókról teszek ki képet egy korábbi részből. Az ő kapcsolatuk egymással is egy fontos szelete a drámának! Várom a következő részt...


 • szdkari
  2 hete
  Köszönöm szépen az ötödik részt!!!!

 • Lai
  2 hete
  Nagyon szívesen! Igen, most már kezdenek a titkok is a felszínre kerülni, és egyéb izgalmak.

  Meghoztam az 5.részt is, amelyben az ifjú házaspár nászútját ünnepli Jeju szigetén. Hwan az Egyesült Államokba megy egyetemre, míg Jin az anyja cégénél próbál helytállni, azonban csak a versenyzés jár a fejében. Carry a Geonam Fazekasműhelybe látogat, ahol Ye Ji szemtanúja lesz, ahogyan Jinnel vitatkoznak egy igencsak érzékeny témát illetően. A szívére hallgatva Jin Amerikába megy egy tengerentúli rally versenyre.

  Jó szórakozást!

 • HaNa
  2 hete
  Kedves Lai! Köszönöm szépen a fordítást!
  Ez a 4. rész- végre- igazán tetszett. Érzelmekkel teli epizód volt. Mindannyian súlyos sebeket hordoznak, ahogy talán az életben mindenki. Tudom, még nagyon messze a vége, de most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan találja meg a boldogságát! Megtalálja-e?


 • szdkari
  2 hete
  Köszönöm szépen a negyedik rész fordítását!!!!

 • Lai
  2 hete
  Szívesen mindenkinek! Elkészültem a 4.résszel, melyben Jin megfenyegeti Ye Ji nagynénjét, hogy maradjon távol a kapcsolatuktól. Eközben a két testvér közötti konfliktus tovább erősödik. Yeon Ja figyelmezteti Seong Gon-t, hogy tartsa távol Ye Ji-t a fiaiktól. Seong Gon ismét balesetet szenved, ami felnyitja Hwan szemét, és megfogadja, hogy nem harcol tovább a bátyjával. Elhívja Ye Ji-t rail bike-ozni, a pálya végén pedig Jin és Seong Gon várnak, ahol Jin megkéri a kezét. Az esküvőt egy hívatlan vendég próbálja tönkretenni, de vajon sikerrel jár?

  Jó szórakozást!

 • HaNa
  2 hete
  Köszönöm a szorgos munkádat, Lai! :)

 • szdkari
  2 hete
  Köszönöm szépen a harmadik részt!!!

 • Lai
  2 hete
  Nagyon szívesen! Elkészült a 3.rész, amelyben Hwan-t be akarják perelni testi sértésért, miután nekiment egy osztálytársának, de a családjának sikerül megakadályoznia. Később szemtanúja lesz Ye Ji és a bátyja románcának. Ye Ji végleg otthagyja a nagynénjét, aki bosszút tervel ellene és meglátogatja Seo Jin anyját a munkahelyén, hogy keresztbe tegyen nekik. Hwan kiborul és eldurvul a testvérek közötti viszály.

  Jó szórakozást!

 • szdkari
  4 hete
  Köszönöm szépen a második rész fordítását!!!!

 • HaNa
  4 hete
  Szia, Lai! :) Ahogy ígérted, tényleg ez a rész már sokkal jobb volt, sokkal!! Nagyon szépen fényképezett sorozat, igényesen elkészített...A főhősnő kicsit művi, a többiek eléggé jók, a főhős fiúkat meg csipázom.
  De még mindig vannak olyan jelenetek, mint a nagy holdas, ami nekem nem romantikus volt,hanem giccses. :D Na, de Ha Seok Jinért és Ji Sooért mindent!!


 • Lai
  1 hónapja
  Sziasztok! Elkészült a 2.rész is, melyben Ye Ji meglátogatja régi otthonát, ahol nagynénje jelenetet rendez és megalázza őt. Bang elnök megfenyegeti Seo Jin-t, hogy vegye feleségül Carrie-t, különben nagy árat kell fizetnie, amiért olyan dologba folyt bele, amivel nem volt tisztában. Seo Jin leül az apjával és kiderül, hogy mi történt a múltban, amiért lelkiismeretfurdalása van. Az iskolában hatalmas káosz kerekedik egy hívatlan vendég miatt, amiért Ye Ji szóbeli figyelmeztetésben részesül és hazaküldik. Eközben Seo Hwan igyekszik minél többet a közelében lenni és megtenni az első lépést felé, hogy kifejezze, mit is érez iránta valójában. Azonban a randevú egy füstbe ment tervvé válik...

  HaNa az első rész nekem is lassú lefolyásúnak tűnt, de bízz bennem, ez a 2.rész mindent kárpótol és sokkal izgalmasabb, szebb ! :)


 • HaNa
  1 hónapja
  Köszi Lai az első részt! :) Mivel megegyeztünk a korábbi sorozatodnál, hogy itt folytatjuk, meg is nyitom a kommentek sorát.
  Először azt hittem,hogy nem lesz komment belőle, mert az első rész nézése közben olyan érzésem volt,hogy ez kicsit túl sok nekem, vagy éppen túl kevés... De! most már pár órája,hogy megnéztem, és gondolkodom a karaktereken, így aztán bízom benne,hogy ez később is csak így marad! És megszeretjük ezt a sorozatot is. Azért egy krimiről könnyebb azt mondani az első rész után,hogy ez aztán fantasztikus, mennyire izgalmas, tele váratlan helyzetekkel. Egy melodrámánál is levehető a hangulat menet közben. Egy romantikusnál több rész után lehet tudni, mennyire jó is az adott dráma.

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások