Friss drámáink:
Train
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.00 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-07-11

Epizódok száma
12


Egyes tudósok szerint az univerzum végtelen, tehát léteznek a mi világunkkal azonos világok is. Úgy gondolják, hogy átjárók kötik össze ezeket a világokat...

A történet Seo Do Won (Yoon Shi-Yoon) nyomozóról szól, aki egy parallel világban találja magát, miután a nő, akit szeret, egy sorozatgyilkos legújabb áldozatává válik. Hamarosan világossá válik számára, hogy szerelme hiába távozott az élők sorából, a másik világban nagyon is életben van. Míg az egyikben próbál rájönni, hogy ki ölte meg, addig a másikban igyekszik megvédeni őt és nyomozni kezd a másik énje után.
Jo Wan Ki
Woo Jae Hyuk szerepében
Kim Dong Young
Kim Jin Woo szerepében
Kyung Soo Jin
Han Seo Kyung szerepében
Yoon Si Yoon
Seo Do Woon szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  12 Train.S01E12.200816.HDTV.H264.720p-SS (01:01:35 perces) Lai 29
  11 Train.S01E11.200815.HDTV.H264.720p-SS (58:36 perces) Lai 32
  10 Train.S01E10.200809.HDTV.H264.720p-SS (59:15 perces) Lai 32
  10 Train.S01E10.200809.HDTV.H264.720p-SS (59:15 perces) Lai 31
  9 Train.S01E09.200808.HDTV.H264.720p-SS (1:00:59 perces) Lai 33
  8 Train.S01E08.200802.HDTV.H264.720p-SS (1:02:09 perces) Lai 43
  7 Train.S01E07.200801.HDTV.H264.720p-SS (58:03 perces) Lai 37
  6 Train.S01E06.200726.HDTV.H264.720p-SS (58:47 perces) Lai 45
  5 Train.S01E05.200725.HDTV.H264.720p-SS (58:19 perces) Lai 45
  4 Train.S01E04.200719.HDTV.H264.720p-SS (58:16 perces) Lai 42
  3 Train.S01E03.200718.HDTV.H264.720p-SS (1:00:34 perces) Lai 45
  2 Train.S01E02.200712.HDTV.H264.720p-SS (1:05:07 perces) Lai 45
  1 Train.S01E01.200711.720p-NEXT (58:48 perces) Lai 49
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Lai
  1 hónapja
  Drága szdkari! Semmi gond, ettől ne tarts! ♥ S egyúttal nagyon szívesen!

 • szdkari
  1 hónapja
  Bocsánat, de az értékelésnél nem jól kattintottam. A valódi értékelésem 5 csillag.

 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a 11. és 12. részeket és az egész sorozatért végzett gyors, pontos munkádat!!!!!

 • Lai
  1 hónapja
  Sziasztok! Nagyon szívesen mindenkinek! Meghoztam az utolsó két epizódot is (11-12.), mellyel Seo Kyung és Do Won története végleg véget ért.

  Köszönöm mindenkinek, aki velem tartott és velem együtt várta hétről hétre a részeket. Ez nem mindig volt könnyű, az izgalom gyakran megnehezítette a várakozást. Akik pedig most fognak maratonozni, nekik nagyon jó szórakozást kívánok ehhez a páratlan sorozathoz, amit egy végtelenül kedves csapat vitt végig! ♥♥

  HaNa 3 nap múlva találkozunk!

 • HaNa
  1 hónapja
  Kedves Lai! Még nincs kész az utolsó két rész, de napokon belül meglesz, és mire felteszed ide a feliratokat, szerettem volna megköszönni az egész sorozat fordítását! :D Nagyon jókat drámákat választasz, találkozunk Ji Soo új sorozatánál! :)

 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a tizedik részt!!!!!

 • HaNa
  1 hónapja
  Köszi a fordítást, Lai! :)) A 10. rész is hihetetlen izgalmakat és persze a megszokott meglepetést hozta. Többet a drámának ebben a szakaszában nem is lehet írni róla, mert minden spoiler lenne. Jó ez a sorozat, és nagyon örülök,hogy nem csináltak belőle 16, vagy 20 részes sorozatot, így aztán minden rész a helyén van, nincsenek felesleges, időhúzó körök. Nézni kell csak és belefeledkezni!

 • Lai
  1 hónapja
  A 10.rész véletlenül kétszer került fel, mert frissítettem az oldalt a böngészőben, ezt ne vegyétek figyelembe, mert mindkettő ugyanaz a rész! ^^

 • Lai
  1 hónapja
  Én is imádom benne ezt a kiszámíthatatlanságot. A mostani rész sem okozott csalódást, sosem biztos semmi.... :D

 • Lai
  1 hónapja
  Sziasztok! Nagyon szívesen! ♥

  Elkészült a 10.rész is. Kivételesen nem tudok kiemelni belőle semmit, hiszen annyira eseménydús rész volt, hogy akkor az egészet le kellene írnom. Annyit viszont elmondhatok, hogy készüljetek fel, mert ez valóban egy brutális rész volt...

  Az utolsó két részt egyben fogom hozni nektek jövőhéten. Addig is jó szórakozást!

 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a 9. részt. Izgalmas a történet.

 • HaNa
  1 hónapja
  Szia Lai! Köszi a fordítást! Ennek a sorozatnak minden perce izgalom, változatosság, kiszámíthatatlanság. Szuper! A nézőknek küldöm ezt a képet, akik a 9. részhez érkeznek,hogy nyugodjanak meg, a jelenet vége ez! :)))


 • Lai
  1 hónapja
  Nem, nem, ilyen szempontból nem volt nekünk lényeges. Nagyon szívesen jó szórakozást a következő részhez is!

 • Lai
  1 hónapja
  Sziasztok! Elkészült a 9.rész, melyben egy ártatlannak tűnő, mégis gyanús kérdés felkelti Do Won figyelmét és gyanakodni kezd egy báránybőrbe bújt farkasra, akiben egy valóságos szörny lakozik.

  Jó szórakozást! Hamarosan a végére érünk és minden sötét titok napvilágot lát. :o ❤️

  Ha eddig az előző epizódot gondoltátok a legizgalmasabbnak, íme itt van a 9.rész...

 • HaNa
  1 hónapja
  Azt hittem van jelentősége annak,hogy kit láttak a múltkor egyszerre "Ő". :D Végül is úgy tűnik,hogy az ember életére igen, de a történet szempontjából semmi jelentősége!
  Nem akartam lehagyni.. Köszönöm szépen a fordítást és a gyorsaságodat!!

 • HaNa
  1 hónapja
  Lai, a 8. rész betette a kaput. Egyre több az izgalom, úgyhogy őszintén nem gondoltam arra, aki most a legfőbb gyanúsított lett...Számunkra, mert,hogy a rendőrök hogyan fogják lefülelni, ez rejtély... Ami ki fog derülni, de ez gondolkodással most nem megoldható nekünk! :D


 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a hetedik és nyolcadik részt is!!!

 • Lai
  1 hónapja
  Jajjj HaNa, tudom kire gondolsz! Jó hamar leesett xDD Csak én valami annyira "különleges" valakire gondoltam, hogy azt hittem, hogy én nem vettem észre valamit a részek végén. Igen, persze, ugyanazt a személyt látják mindketten, csak ugye az A és a B világbeli "azt a személyt".

  Szdkari, nagyon szívesen!

 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm szépen a hatodik rész fordítását!!!!

 • HaNa
  2 hónapja
  YSY mindkét univerzumbeli lénye lát egy embert a végén, nem akarok spoilerezni, és nem tudtam kivenni, hogy ugyanazt látják-e. Amúgy az illető rajta van a lenti képen, amit a kérdés alá tettem. Vagy nem ugyanazt látták? Csak én gondoltam,hogy megfejtődött valami? :) Érted? A legeslegvégén a résznek mindegyik ő előtt megjelenik valaki, akiről én azt hittem,hogy ugyanaz, és ez sokat segíteni a rejtély megoldásában. Nem tudom jobban körüljárni úgy,hogy ne áruljak el személyesebbet róla... :D Ha nem érthető, akkor haladunk tovább a megoldás felé, úgyis választ kapok a kérdésre a sorozatból, csak most kifúrja az oldalamat! :D

 • Lai
  2 hónapja
  Sziasztok! Szívesen mindenkinek! Elérkeztünk a félidőhöz, elkészültem a 6.résszel. Jó szórakozást!

  HaNa melyik záróképre gondolsz? Most hirtelen nem tudom.

 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm szépen a 3-5. részek fordítását!!!

 • HaNa
  2 hónapja
  Spoilerrel felérő kérdés, Lai,hogy YSY mindkét énje ugyanazt a személyt látta az 5. rész záróképében? Wooow, nagyon izgalmas!


 • Lai
  2 hónapja
  Így van. És hála égnek egyik pillanatát sem lehet megunni. Jó szórakozást kívánok neked az 5.részhez is, vannak benne izgalmak bőven! :) ♥ Mostanában én is szívesen maratonozok, mert most az időm is engedi, van a listámon most több sorozat is, amiket majd meg szeretnék nézni, és szerencsére csak úgy ránk zúdultak a jó sorik :D

 • HaNa
  2 hónapja
  Ó. Lai, tényleg nagyon jó ez a sorozat! Egyetlen pillanat sem kiszámítható! Úgy vagyok, mint te,ha feltételezem valami várható esemény bekövetkezését, csak azért sem úgy lesz. Most szívesen drámázok, több nekem tetsző sorozat is összefutott! :)
  Köszi a fordítást!

 • Lai
  2 hónapja
  Kedves HaNa és Darinka, nagyon szívesen! Néha én sem tudtam felvenni a tempót a történésekkel, de most tisztult a kép nálam is. :) Nagyon szeretem benne, hogy ilyen rejtélyes, és az utolsó percig képes meglepni, lásd 4.rész vége. Mindig van ötletem, aztán húzom is át egy vonallal, mert kiderül, hogy mégsem jártam jó helyen. Sok kérdés felmerül, de válasz is érkezik. Így bátran elmondhatom én is, hogy tényleg egy szuper darab, és nem lett összecsapva, amitől annyira féltünk. Imádom azt a vonatot, de tényleg :DDDD... a hangokat, a kép tisztaságát, Yoon Shi Yoon-t, magát a történetszálat, az OCN-t... Egyszóval alig várom a holnaputánt, mert akkor már neki is tudok állni a következő résznek. Rég kötött le ennyire sorozat mostanában, amit tényleg úgy igazán várok is.

 • Darinka
  2 hónapja
  Köszönöm szépen.:)

 • HaNa
  2 hónapja
  Köszi a fordítást. Lai! Azt hiszem ez a 4. rész sokat segített abban,hogy az A és B univerzumot meg tudjuk különböztetni. Kicsit megijedtem a 3. rész után,hogy elvesztem a fonalat, de most már csak azt tudom írni,hogy szuper ez a sori! Most igazán el vagyunk kényeztetve nagyszerű sorozatokkal! :D

 • Lai
  2 hónapja
  Igen, én is remélem, hogy majd válaszokat is kapunk! Jó szórakozást mindenkinek a 4.részhez is!

 • HaNa
  2 hónapja
  Tudom,hogy ez még csak a 3. rész, és nem baj,hogyha egyre nagyobb a káosz... De az, és remélem,hogy akik bonyolítják a szálakat (forgatókönyvíró stb) azok majd szépen, közérthetően ki is bogozzák azokat! :)
  Köszi a fordítást, Lai!!

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások