Friss drámáink:
Train
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2020-07-11

Epizódok száma
12


A történet egy párhuzamos világban zajlik. Seo Do-Won (Yoon Shi-Yoon) egy elhivatott nyomozó, aki kitartóan végzi munkáját, kiváltképpen amikor bíróság elé kell állítania a bűnözőket. Bármelyik ügyet is vállalja, nehézségtől függetlenül mindent véghezvisz. De amikor szerelme egy sorozatgyilkos legújabb áldozatává válik, világa teljesen megváltozik. Szó szerint.

Az egyikben fizetnie kell apja bűneiért, míg a másikban mások bűnei miatt kénytelen egy bizonytalan világban élni. Hamarosan világossá válik számára, hogy szerelme hiába távozott az élők sorából, a másik világban nagyon is életben van. Attól kezdve Do-Won egyetlen célja az, hogy elkapja a gyilkost az egyik univerzumban, miközben próbálja megvédeni őt a másikban. De rövid időn belül tudatára ébred, hogy egyedül erre nem képes. Ennek okán segítséget kér kollégáitól mindkét világban. Az egyikben Han Seo Kyung segítségét kéri, aki egy szavahihető és felelősségteljes, mégis megfontolt ügyész, a másikban pedig egy rideg és érzelemmentes nyomozó, Woo Jae Hyuk fog neki segíteni. Lee Jung Min-nel, a tudományos kutatóegység kitartó tagjával együtt, mindent megtesznek annak érdekében, hogy az egyik világban megtalálják a gyilkost, és a másikban megvédjék a lányt. De vajon elegendőek lesznek az erőfeszítéseik mindkét univerzumban?
Jo Wan Ki
Woo Jae Hyuk szerepében
Kim Dong Young
Kim Jin Woo szerepében
Kyung Soo Jin
Han Seo Kyung szerepében
Yoon Si Yoon
Seo Do Woon szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • HaNa
  1 hete
  Igen, sajnos a nagyon várt sorozatoknál előfordul, és nem is kevésszer,hogy csalódást okoznak, sokszor el sem tudom dönteni,hogy aránytalan elvárásokkal kezdtem neki, és ezért a csalódás, vagy, mert a megvalósítás lett gyenguska. :) Na, de remélem ez a sorozat elvárástól függetlenül- amit igyekszem visszaszorítani!-, jó lesz!! :D

  Indulatoknak és érzelmeknek nem leszünk híján! :)


 • Lai
  1 hete
  Az biztos! :D Én is, mert mostanában elég sok sorozatban csalódtam, amiket vártam. A megvalósításuk valamiért gyengébb volt, mint amit elképzeltem. Igen, én is megfigyeltem. És nagyon sok upcoming sori is ilyen időutazós, unverzumváltós lesz.

 • HaNa
  1 hete
  Azt hiszem igazad van, Lai! De, ha a jóképűség alapján válogatunk, akkor végtelen lenne a lista! :D
  Én sokat várok ettől a sorozattól, remélem adja is majd....! Ez az univerzumváltás nagy divat lett, lásd a Kingben is...

 • Lai
  2 hete
  Kedves HaNa!

  Én is így vagyok vele. Számomra Ő nem tud csalódást okozni! Én is imádtam mindkét sorozatát fordítani! ♥ Hihetetlenül jó és tehetséges színész! Na meg jóképű...........

 • HaNa
  2 hete
  Megláttam a szereplő listán Yoon Shi Yoon-t és máris nagyon érdekel a sorozat. A Your Honorban, illetve a Psychopath Diaryban engem 100%-osan meggyőzött!! Remélem jó társasággal forgat!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások