Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Born Again

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
5.00 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-04-20

Epizódok száma
16

Az élet folyamatos újjászületés. Véges számú esélyt kapunk arra, hogy újrakezdhessünk valamit. Esélyt, hogy ha a múltunkon nem is, de a jövőnkön változtathassunk. A sorozat egy nyomozó, egy sorozatgyilkos és egy nő történetét meséli el, akit mindketten szerettek, és az 1980-as években éltek, de a reinkarnáció és a sors révén lehetőséget kapnak egy újabb életre.

1980: Cha Hyung Bin (Lee Soo-Hyuk) egy lelkiismeretes nyomozó, aki az életét az igazságszolgáltatásnak, a szívét pedig a szerelmének, Jung Ha Eun-nak (Jin Se-Yeon) szentelte. A lány egy könyvesbolt tulajdonosa, ahol régi, használt könyveket árusít, de szívbetegsége megnehezíti az életét. Hyung Bin számára csak egy dolog létezik, hogy megvédje a lányt a haláltól és minden leselkedő veszélytől. De nem ő az egyetlen, aki a lány után sóvárog: egy sorozatgyilkosként ismert fiú, Gong Ji Chul (Jang Ki-Yong) is beleszeret a lányba, de tagadja sorsát, nehogy olyan ördögivé váljon, mint az apja. 30 évvel később haláluk után újjászületnek és a sors újra összehozza őket.

Napjainkban: Kim Soo Hyuk (Lee Soo-Hyuk) egy öntörvényű, arrogáns ügyész, aki hisz abban, hogy a gyilkos gének örökölhetőek. Jung Sa Bin (Jin Se-Yeon), régészeti oktató. Ismeretlen maradványok titkait próbálja feltárni és kitalálni történeteiket. Chun Jong Bum (Jang Ki-Yong), orvostanhallgató. Az élete titkokat rejt.

Minél több idő telik el, annál inkább összezavarodnak a múltjuk pusztító hálójában. Vajon sikerül elmenekülniük a múlt elől, vagy kénytelenek lesznek szembenézni vele?

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    16 Az összes verzióval kompatibilis Lai 352
    15 Az összes verzióval kompatibilis Lai 356
    14 Az összes verzióval kompatibilis Lai 374
    13 Az összes verzióval kompatibilis Lai 391
    12 Az összes verzióval kompatibilis Lai 403
    11 Az összes verzióval kompatibilis Lai 365
    10 Az összes verzióval kompatibilis Lai 374
    9 Az összes verzióval kompatibilis Lai 394
    8 Az összes verzióval kompatibilis Lai 380
    7 Az összes verzióval kompatibilis Lai 386
    6 Az összes verzióval kompatibilis Lai 384
    5 Az összes verzióval kompatibilis Lai 388
    4 Az összes verzióval kompatibilis Lai 423
    3 Az összes verzióval kompatibilis Lai 390
    2 Az összes verzióval kompatibilis Lai 383
    1 Az összes verzióval kompatibilis Lai 430
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Lee Soo Hyuk
Cha Hyung Bin / Kim Soo Hyuk szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások