Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Birthday Letter

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
5.00 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2019-09-11

Epizódok száma
2



1945-ben a japán gyarmati uralom idején Moo-Gil (Song Geon-Hee) és Il-Ae (Jo Soo-Min) gyermekkori barátok. Nem sokkal később az idő elteltével egy feltétlen szerelem alakul ki közöttük és egymásba szeretnek. Ámde akaratuk ellenére el kell hagyniuk a Dél-koreai Hapcheont és a Japán városba, Hirosimába kell menniük, ahol egymástól meglehetősen messzire kerülnek. Moo-Gil munkára kényszerül, Il-Ae pedig házimunkát végez egy bárban a megélhetés érdekében. Egy napon a szerelmespár újra találkozik, csakhogy egy atombombát dobnak Hirosimára, ami szörnyű pusztítást végez. A romos városban Moo-Gil és Il-Ae mindent megtesznek azért, hogy újra egymásra találjanak.

2019-ben, Dél-Koreában, Moo-Gil egy születésnapi levelet kap első szerelmétől, Il-Ae-től.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    2 Az összes verzióval kompatibilis Lai 388
    1 Az összes verzióval kompatibilis Lai 336
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások