Friss drámáink:
Way Back Home
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2013-12-11

Epizódok száma
1
Igaz történet alapján.

Song Jung-Yeon (Jeon Do-Yeon) és Kim Jong-Bae (Go Soo) házastársak, akiknek van egy lányuk, a kis Hye-Rin (Kang Ji-Woo). Együtt üzemeltetnek egy kis autójavító üzletet. Bár nincs sok pénzük, keményen dolgoznak és elégedettek az életükkel. Azonban hirtelen minden fenekestül megváltozik, miután Jong-Bae egyik barátja öngyilkosságot követ el. Jong-Bae jótállóként pénzt adott kölcsön neki, mielőtt öngyilkos lett volna. Megtudja, hogy a kölcsön a magas kamat miatt hatalmas összeggé vált, ezért el kell adniuk a műhelyt és a lakásukat a kölcsön kifizetése érdekében.

Ezután egy csendes környékre költöznek egy kicsi, egyszobás apartmanba. Pénzügyi helyzetük továbbra sem változott és hónapok óta elmaradnak a bérleti díjjal. Időközben Jong-Bae egyik barátja megemlíti, hogy drágaköveket akar kicsempészni Párizsba. Több ezer dollárt kínál és ígéretét adja, hogy még akkor is, ha elkapják a csempészt, csak bírságot kell fizetnie. Később felhívja barátját, hogy érdekli az ajánlat, de megtudja, hogy a munka csak nőknek szól. Mivel pénzügyi helyzetük egyre inkább romlik, Jung-Yeon a férje tudta nélkül elvállalja, hogy átcsempészi a drágaköveket. Levelet hagy és repülőre száll Párizsba.


A párizsi reptéren Jung-Yeont letartóztatják.
Hamarosan világossá válik számára, hogy átverés áldozata lett és nagy mennyiségű kokaint szállított az országba. Ezután megkezdődik a kétségbeesett küzdelme a hazatérésért.
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  1 Avistaz 5.5 GB (720p) Lai 82
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások