Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Way Back Home

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-12-11

Epizódok száma
1

Igaz történet alapján.

Song Jung-Yeon (Jeon Do-Yeon) és Kim Jong-Bae (Go Soo) házastársak, akiknek van egy lányuk, a kis Hye-Rin (Kang Ji-Woo). Együtt üzemeltetnek egy kis autójavító üzletet. Bár nincs sok pénzük, keményen dolgoznak és elégedettek az életükkel. Azonban hirtelen minden fenekestül megváltozik, miután Jong-Bae egyik barátja öngyilkosságot követ el. Jong-Bae jótállóként pénzt adott kölcsön neki, mielőtt öngyilkos lett volna. Megtudja, hogy a kölcsön a magas kamat miatt hatalmas összeggé vált, ezért el kell adniuk a műhelyt és a lakásukat a kölcsön kifizetése érdekében.

Ezután egy csendes környékre költöznek egy kicsi, egyszobás apartmanba. Pénzügyi helyzetük továbbra sem változott és hónapok óta elmaradnak a bérleti díjjal. Időközben Jong-Bae egyik barátja megemlíti, hogy drágaköveket akar kicsempészni Párizsba. Több ezer dollárt kínál és ígéretét adja, hogy még akkor is, ha elkapják a csempészt, csak bírságot kell fizetnie. Később felhívja barátját, hogy érdekli az ajánlat, de megtudja, hogy a munka csak nőknek szól. Mivel pénzügyi helyzetük egyre inkább romlik, Jung-Yeon a férje tudta nélkül elvállalja, hogy átcsempészi a drágaköveket. Levelet hagy és repülőre száll Párizsba.


A párizsi reptéren Jung-Yeont letartóztatják.
Hamarosan világossá válik számára, hogy átverés áldozata lett és nagy mennyiségű kokaint szállított az országba. Ezután megkezdődik a kétségbeesett küzdelme a hazatérésért.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 Avistaz 5.5 GB (720p) Lai 325
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások