Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Divine Fury

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
horror

Értékelés
4.00 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2019-07-31

Epizódok száma
1

A történet Park Yonghouról (Park Seo-Joon) szól, aki isteni erőket szerez, hogy felvehesse a harcot egy hatalmas gonosz erővel. Miután fiatal korában elvesztette apját, Yonghou megtagadja Isten létezését. Nem bízik az emberekben és mélységesen neheztel a Mindenhatóra. Ezt a haragot arra használja, hogy sikeres MMA-harcos legyen. Évekkel később harcművészeti bajnokká válik. Egy napon olyan jeleket fedez fel a tenyerén, amelyek megfelelnek Jézus - kifeszítés által - elszenvedett sebeinek. Remélve, hogy megszabadul a fájdalmas megbélyegzéstől, Ahn atya (Ahn Sung-Ki) segítségét kéri. Ahn atya azonban hirtelen veszélybe kerül, Yonghou pedig megmenti őt a stigma és a harcművészeti képességeinek köszönhetően. A pap potenciált lát Yonghouban, miután sebe legyőzött egy démont. Mégha tagadja is, Yonghou felismeri a stigma hatalmát. Amikor az atya iránti kapcsolata elmélyül, ördögűzéseket kezd el végezni. Egy Jisin nevű gonosz alak azonban megöl egy Minjoo nevű lányt, akin nemrégiben ördögűzést végeztek. Jisin áldozatokat toborzott Lucifer démonjainak légiójába. Egy tervvel áll elő, hogy még több embert raboljon el és öljön meg. Ahn atya és Yonghou megpróbálják legyőzni őt, de az atya halálosan megsebesül a harcban. Yonghou erőt vesz attól az Istentől, amelyet egyszer elutasított, hogy harcoljon az erős, alvilági gonosz, Jisin ellen...


FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 450p verzióhoz Lai 513
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ahn Sung Ki
Ahn atya szerepében
Park Seo Joon
Park Yonghou szerepében
Woo Do Hwan
Jisin szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások