Friss drámáink:
Marmalade Boy
Eredeti nyelv
japan

Műfaj
romantikus

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2018-04-27

Epizódok száma
1
A válás általában elég rosszul érinti a gyerekeket, hát még mikor kiderül, hogy anyu új pasija apu új nőjének az exférje... És még egy mostohatesó is jár velük... Jah, és ha már így összejöttek, minek mérgesítenék el még jobban a helyzetet, mikor együtt is felnevelhetnék ők négyen ezt a két furcsa helyzetbe került gyereket...? A szálak rendkívül kuszák, Miki szeretné, ha a szülei újra összejönnének, de a mostohatesót, Yuu-t úgy tűnik hidegen hagyja minden. Végül nem telik bele sok idő, míg Miki és Yuu egymásba nem szeretnek...
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások