Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

49 days

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.59 (32 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2011-03-16

Epizódok száma
20

A főhősnő Shin Ji Hyun (Nam Gyu Ri), egy 20-as éveiben járó gazdag, életvidám, szüleit szerető, kissé naiv lány. Éppen az esküvőjére készül élete szerelmével, amikor egy tömeges közlekedési baleset áldozata lesz. Történetünk másik főhősnője Song Lee Kyung, aki teljesen egyedül van ebben a nagyvilágban, elvesztette hitét az élet minden területén, s egy nap úgy dönt, véget vet szánalmas életének, egy kamion elé ugrik.
Több kocsi is egymásba rohan, Ji Hyun szellem lett, az egész eseményt és saját maga testét is kívülről látja. Csak egy motoros fickó (Jung Il Woo) látja a lányt, ő is szellem, akinek az a feladata, hogy a halottak lelkét a Mennyekbe vezető felvonóig kísérje. Mivel a lánynak még nem kellett volna meghalnia, 49 napot kap, hogy 3 tiszta könnycseppet összegyűjtsön olyan személyektől, akik szeretik, a rokonok által hullatott könnyek nem számítanak. A cél érdekében használhat egy emberi testet, történetesen Song Lee Kyung testét.
Egy szomorú és érdekes sorozatról van szó, vegyes érzelmekkel, szerelemmel.
M.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Bae Soo Bin
Kang Min-Ho szerepében
Jo Hyun Jae
Han Kang szerepében
Jung Il Woo
Scheduler szerepében
Lee Yo Won
Song Lee-Kyung szerepében
Nam Gyu Ri
Shin Ji-Hyun szerepében
Seo Ji Hye
Shin In-Jung szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások