Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Secret Garden

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.50 (28 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2010-11-13

Epizódok száma
20

Egy gazdag luxusáruház-tulajdonos - Kim Joo Won- és egy szegény, fizikai munkás kaszkadőr lány - Gil Ra Im - véletlenül találkoznak egy forgatáson, aminek köszönhető, hogy a beképzelt, bogaras fickó elkezdi üldözni a lányt zaklató udvarlásával. Ra-Im elutasítja, ő Oska - Joo Won unokatestvére- zenéjének rajongója és nagyon boldog amikor megnyer egy versenyt Jeju-szigetére Oskával. Joo-Won megtudja, hogy Ra-Im nyerte a versenyt és úgy dönt, hogy követi őket Jeju-szigetére. Ott kettesben eltévednek az erdőben, majd találnak egy fogadót, ahol különleges kiszolgálásban vesznek részt. A furcsa likőr hatására másnap egymás bőrében ébrednek.
A történet innentől kezd érdekes lenni. A fiú különc, lift fóbiás, arrogáns, megbánt másokat, lenézését nem titkolja és folyamatosan sértegeti a lányt, akit tűzoltó édesapja nevelt s az ő halála után a kaszkadőrcsapat maradt az egyetlen család számára.
A sors úgy hozza, hogy mindketten meg kell, hogy ismerjék a másik életét és nehézségeit.
M

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ha Ji Won
Kil Ra-Im szerepében
Hyun Bin
Kim Joo-Won szerepében
Kim Sa Rang
Yeun-Sul szerepében
Lee Jong Suk
Han Tae-Sun szerepében
Park Jun Keum
Moon Boon-Hon szerepében
Sung Byoung Sook
Park Bong-Hee szerepében
Yoo In Na
Min Ah Young szerepében
Yoon Sang Hyun
Oska szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások