Friss drámáink:
Aktuális nyereményjátékunk:
The Light in your eyes
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.50 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2019-02-11

Epizódok száma
12
Örök kérdések a kor, az idő és a szerelem körül.
Ahn Nae Sang
Hye-ja apja szerepében
Han Ji Min
Kim Hye-Ja szerepében
Lee Jung Eun
Hye-Ja anyja szerepében
Nam Joo Hyuk
Lee Joon-Ha szerepében
Son Ho Jun
Kim Young-Soo szerepében
Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
 • The Light in your eyes - 1. rész után
  A „The Light in your Eyes” olyan erősen kezdett, hogy már az első másodperceiben beleszerettem. A mindig prűd koreai sorozatok egyikében sem láttam még prosztó tökvakargatást, itt meg rögtön ezzel kezdünk.
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • juud
  1 hónapja
  egyre szerethetőbb ez a sorozat-jó lenne ha nem sikkadna el, megérdemel egy fordítói figyelmet és időráfordítást. (kicsit 'Dear my frieds' hangulatot is érzem nyílván Kim Hye-Ja miatt is)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: zzzizzzi

Beküldte: kriszty96

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások