Friss drámáink:
Aktuális nyereményjátékunk:
Legal High
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2019-02-08

Epizódok száma
16
A legjobb ügyvéd = legjobb ember?
Jin Goo
Ko Tae-Rim szerepében
Seo Eun Su
Seo Jae-In szerepében
Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
 • Legal High - 1. rész után
  Aki látta a My Golden Life című, röpke 52 részes sorozatot, az biztos szívébe zárta az ikerpár szőke copfos Jisoo-ját és az őt alakító Seo Eun-Sut is. Mikor megtudtam, hogy kijött egy új sorozat és ebben végre főszerepet kapott, nagyon örültem. Sajnos ez az öröm nem tartott sokáig, kb két perc kellett, hogy végképp lehervadjon az arcomról a mosoly. Hiába Seo Eun Su, számomra nézhetetlen a Legal High.
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: zzzizzzi

Beküldte: kriszty96

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások