Friss drámáink:
Aktuális nyereményjátékunk:
Let's Shake It! - Season 1
Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.50 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-08-07

Epizódok száma
25
A földi időszámítás 666. esztendejében a Tang-dinasztia tiszteletreméltó hercege, Li Yi esküvőre készül. Az udvar egyik hűséges alattvalójának, Tang főtábornoknak második leányába, Tang Qingyébe szerelmes, de a császári rendelet alapján annak nővérét, Qingyunt kellene feleségül vennie. A herceg azonban ígéretet tesz Qingyének, hogy senki mást nem hajlandó elvenni, csakis az igaz szerelmét. Vallomásának a Tang-ház cselédje is fültanúja lesz, és mindenről tájékoztatja a ház úrnőjét. Tang asszony mindig is koloncként tekintett a férje ágyastól született lányára, Qingyére, és úgy dönt, végez vele, nehogy saját lánya boldogságának útjába álljon. Megmérgezi Qingyét, akit cselédlánya, Xiang'er kétségbeesetten próbál ugyan orvoshoz vinni, de Tang úrnő megbízásából útonállók támadják meg őket. Qingye erőtlenül próbál elmenekülni előlük, de halálos sebet ejtenek rajta.

Ahogy haldoklik, egy rejtélyes külsejű, idegen lény szemléli őt. Abu Cha Cha egy távoli világ, a Duo bolygó szülötte, és épp bebörtönözni készültek társai, mikor űrhajójukat támadás éri. A nő egy mentőkapszulában kényszerleszállást hajt végre a Földön. Megsérül és ereje fogytán, ezért nem marad más választása, beleköltözik Qingye testébe. Qingyét először a sérülése miatt mindenki halottnak hiszi, legjobban szerető fivére, Qingfeng bánkódik miatta, amiért nem sikerült megmentenie őt. Amikor azonban a halott leány Abu Cha Cha erejének köszönhetően egyszeriben magához tér és felül a koporsóban, nem várt bonyodalmak köszöntenek a családra..
An Yue Xi
Tang Qingye / Abu Cha Cha szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  9 720p és 1080p változathoz is illeszkedik. Részletek a csatolmányban. Brigi 16
  8 720p és 1080p változathoz is illeszkedik. Részletek a csatolmányban. Brigi 19
  7 720p és 1080p változathoz is illeszkedik. Részletek a csatolmányban. Brigi 19
  6 720p és 1080p változathoz is illeszkedik. Részletek a csatolmányban. Brigi 15
  5 720p és 1080p változathoz is illeszkedik. Részletek a csatolmányban. Brigi 48
  4 720p és 1080p változathoz is illeszkedik. Részletek a csatolmányban. Brigi 47
  3 720p és 1080p változathoz is illeszkedik. Részletek a csatolmányban. Brigi 45
  2 720p és 1080p változathoz is illeszkedik. Részletek a csatolmányban. Brigi 44
  1 720p és 1080p változathoz is illeszkedik. Részletek a csatolmányban. Brigi 47
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • melczerszi
  23 órája
  érdekesnek igérkezik

 • kormika
  1 hónapja
  Kedves Brigi!

  Köszönöm szépen a fordítást.

 • szdkari
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a fordításokat.

 • Brigi
  1 hónapja
  Kedves Edimir! Nagyon szívesen! Szeretném azt is megcsinálni majd valamikor, de ahhoz még nincs kész az angol felirat, így addig nem ígérhetek semmit. Ehhez viszont elkészült a 8. rész, melyhez jó szórakozást kívánok!

 • edimir
  1 hónapja
  Kedves Brigi! Köszönöm a fordítást. Tervezed esetleg a 2. évadot is bevállalni?

 • Brigi
  1 hónapja
  Igazán nincs mit, és továbbra is jó szórakozást kívánok az újabb részekhez!

 • Darinka
  2 hónapja
  Köszönöm szépen.:)

 • edimir
  2 hónapja
  Kedves Brigi! Köszönöm a választ. Miután nem találtam letölthető angol feliratot, így végül megnéztem mindenféle felirat nélkül. A vége felé már nem zavart a hiánya, amit nem értettem a párbeszédekből, az a gesztusokból, történésekből azért valamennyire megvilágosodott. A szereplők játékát, a sorozat humorát, újszerűségét ugyanúgy élvezhettem. Örültem annak, hogy nem ment el a csodakütyükkel való operálás felé, inkább a kapcsolatok elmélyülésére tette a hangsúlyt. Hiszen nagy utat tesznek meg egymás felé a "földi majmok" és a Duo bolygóról származók, amíg a korábban kereskedelmi tételként szereplő "házi kedvenc" helyett vmi mást látnak benne. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, köszönöm, hogy a nehézségek ellenére vállaltad a fordítását. Nálam ez többször nézős sorozat lesz, így a felirataid gyűjtögetni fogom az archiváláshoz.

 • Brigi
  2 hónapja
  Kedves Demetes66, nincs online nézhetőség.

  Kedves Edimir, nincs mit. Letölthető angol felirat nem készült több (és az is nagyon hiányos). Csak online nézhető a másik fordítócsoport által a Dailymotion, Openload és hasonló oldalakon.

 • edimir
  2 hónapja
  Köszönöm a fordítást. Eddig csak kdramakat néztem, most először próbálkoztam kínaival. Ez igazi kedvcsináló hozzá, friss, üdítő, rendkívül szórakoztató. Élveztem a humorát, a képi világát. Már le is töltöttem magamnak mind a 25 részt. De sajnos letölthető angol feliratot csak a 8. részig találtam. Örülnék egy kis segítségnek, hogy honnan tudnám a többit letölteni?

 • demeter66
  2 hónapja
  Talán ha lesz online akkor nézhetem.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: zzzizzzi

Beküldte: kriszty96

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások