Friss drámáink:
Aktuális nyereményjátékunk:
Ever Night
Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.86 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-10-31

Epizódok száma
60
Egy egyszerű fiún és hűséges társán múlik a világ sorsa. Hosszú vándorlásuk során bejárnak sok országot, szembe néznek sok veszéllyel.

Ning Que és Sang Sang

Ning Que gyerekként az egyetlen túlélője volt a Lin tábornok birtokán történt szörnyű mészárlásnak. Az egész életét arra tette fel, hogy bosszút álljon azokon, akik végrehajtották ezt a szörnyű tettet.
A vadonban bolyongva akadt rá Sang Sangra, a kislányra, akit egy kupac hulla alól kihúzva mentett meg. Azóta elválaszthatatlanok.
Még gyermekként érkeznek Wei városába, ahol a helyi katonai vezető veszi őket szárnya alá. Ning elsajátítja a fegyverforgatást és hamarosan a környék lerettegettebb harcosává válik. Ekkor kapja a Fehér-tó favágója nevet, mert úgy aprítja fejszéjével a banditákat, mint más a tűzifát.

Ning mindent megtesz, hogy egyre hatalmasabbá váljon, ezért a titkos, misztikus tudományokat is megpróbálja elsajátítani, de minden mester azzal űzi őt el, hogy a teste képtelen megfelelően tárolni és áramoltatni a chit, a misztikus energiát. Ő azonban nem adja fel, mindenáron el akar érni a birodalom fővárosába, hogy jelentkezzen az ott székelő Iskolába, ahol a misztikus tanokra képezik a növendékeket.

Sang Sang sosem tágít Ning mellől. Külső szemlélő számára úr és cselédje ők ketten. Ám könnyen megjárhatja, aki lenézi a cserfes szájú lányt, hisz Ning is ragaszkodik hozzá. Sang Sang származását rejtély fedi, nem tudni hol és mikor született, csak arra emlékszik, hogy Ning megmentette őt.


Az Öreg könyvtár

Az Iskola egyik legrégibb intézménye, az Öreg könyvtár. A világ legnagyobb könyvtárjában alig tucatnyian dolgoznak, ám birodalom szerte több száz vándor járja a világot, hogy gyűjteményét bővítse.

A második szinten megtalálható könyvek egyedülállóak. Misztikus tudás áll bennük, mely nagy hatással van az olvasóra. Vannak, akik elájulnak olvasásuk közben, vannak, akik csupán elbóbiskolnak, de egy biztos: az avatatlan olvasó semmire sem emlékszik az olvasottakból.

A könyvtárba csak az iskola tanítványai léphetnek be és a könyvek titkának megismerése fontos lépcsőjét képezi a tanítványok előre haladásának.

A könyvtár vezetője Xu Lian, a harmadik tanítvány.

Fu Zi

Fu Zi a sorozat világának egyik leghatalmasabb figurája. Eredete a múlt homályába vész. Nem tudni, hány emberöltő óta tapossa már e világot, de az biztos, hogy jó ideje a Tang birodalom uralkodóinak segítője, tanácsadója. Ő alapította a fővárosban helyet foglaló Iskolát.
A jelenlegi császárt és annak apját is ő tanította.
Indítékait nem ismerjük, nem tudjuk valóban a világ sorsáért aggódó bölcs, vagy egy kissé bolondos vénember valójában.
Mivel évszázadok óta a világban él, ezért nevéhez számtalan legenda fűződik, például egyetlen suhintásával képes egy egész hegyről kitépni az összes fát.

(Megjegyzendő, hogy valóságos figuráról, egész pontosan Konficiuszról mintázták és az általa képviselt tanok valójában a taoizmusból merítkeznek. A kínai filozófiában az állandóan mozgó és szakadatlanul változó valóságot taónak nevezik, és olyan kozmikus folyamatnak tekintik, amelyben minden dolog benne foglaltatik. A tao a világ ősoka, ősprincípiuma, belőle keletkezett minden létező élő és élettelen. )

Xiling
Xiling a mennyek kapujában fekvő városállam. A Dao Kultivisták gyülekező helye, akik a Föld fölött kívánnak uralkodni. Szigorúan követik a Hao Tian törvényét. Itt található a Mennyei Akadémia, a Fu Zi által alapított Iskola szellemi ellentéte. Xiling másik neve az Örökéletűek Szentélye.
Itt található Az Igazságosztók rendje és a Fény temploma (Guang Ming) is.

Wei Guangming - A fény templomának vezetője

A fény templomának egykori vezetője jelenleg tömlöcben raboskodik. Egyike azoknak, akik ismerik a jóslatot, miszerint hamarosan eljön a sötétség korszaka, az Örök Éj és Hádész (az alvilág ura) fia az, aki ezt rászabadítja a világra.

Bár szándékai jók, módszerei több, mint megkérdőjelezhetőek.

Long Qing tőle kíván tanulni.

Long Qing
A "fény gyeremeke" titulus őrzője. A második Yan herceg.

Büszke és amíciózus, Ning nagy ellenfele.
Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  14 Ever Night E14 lapishun 94
  13 Ever Night E13 lapishun 76
  12 Ever Night E12 lapishun 72
  11 Ever Night E11 lapishun 75
  10 Ever Night E10 lapishun 77
  9 Ever Night E09 lapishun 57
  8 Ever Night E08 lapishun 67
  7 Ever Night E07 lapishun 81
  6 Ever Night E06 lapishun 81
  5 Ever Night E05 lapishun 70
  4 Ever Night E04 lapishun 56
  3 Ever Night E03 lapishun 55
  2 Ever Night E02 lapishun 49
  1 Ever Night E01 lapishun 69
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • juud
  7 órája
  Kedves Lapishun!
  nagyon lecsúszott az oldal, semmi mozgás nincsen (már 2 hét eltelt a 14.rész óta. tudom, (sajnos) más izgalmas történetek bekerülnek a fókuszba, ezért mindig ez kerül a fiók aljára ) mire számíthatunk? végülis ez 60 részes, így a heti 1 rész tervvel is még egy év mire eljutunk a történet végére, de ha odébb lökődik a szivem facsarodik.

 • kodomo62
  6 napja
  Kedves Lapisun! Igazán hálás vagyok neked, hogy fordítod ezt a sorozatot, mert nagyon tetszik! Köszönöm szépen a 14. rész fordítását!

 • lapishun
  1 hete
  Kedves Somodoczki!

  Javaslom az avistaz oldalt, én is azt használom. Ha ott nem vagy tag, akkor próbálj meg szétnézni máshol... de ha végképp nem megy, online még így is meg tudod nézni :)

 • somodoczki
  1 hete
  Kedves Lapisun! Nagyon tetszik az Ever Ninght sorozat, Igazán jó választás volt. Szeretnék érdeklődni, hogy a sorozatot honnan lehet letölteni, ami a feliratodhoz jó lenne. Köszi.

 • Erzsike54
  2 hete
  Köszönöm szépen

 • juud
  2 hete
  köszönöm a 14.est is

 • monami
  3 hete
  Szuper ügyes vagy! Köszönöm! ;)

 • kodomo62
  3 hete
  Nagyon szépen köszönöm a fordítást!

 • kormika
  3 hete
  Nagyon szépen köszönöm a fordítást.

 • juud
  3 hete
  és a 13. részt is már megnézhettem! nagyon örülök, köszönöm a fordítási munkádat!

 • juud
  4 hete
  juj de örülök!!! már itt a 12. rész fordítása is!! köszönöm!!

 • Erzsike54
  4 hete
  Köszönöm szépen

 • Nazuna
  4 hete
  Nagyon köszönöm!

 • csip
  1 hónapja
  Köszönöm szépen!

 • juud
  1 hónapja
  Koszonom a 10. -et is

 • Erzsike54
  1 hónapja
  Köszönöm szépen !

 • kodomo62
  1 hónapja
  Nagyon szépen köszönöm a fordítást.

 • kormika
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a fordítást. Most gyűjtögetünk,aztán jön a maraton.

 • juud
  1 hónapja
  köszönöm. nagyon kellemes sorozat, és örülök a tisztán jó karaktereknek.

 • Erzsike54
  1 hónapja
  Köszönöm szépen !

 • Nazuna
  1 hónapja
  Köszönöm szépen

 • csip
  1 hónapja
  Köszönöm szépen a 6-7.rész fordítását!

 • Erzsike54
  1 hónapja
  Köszönöm a 6.-rész fordítását !!

 • Nazuna
  2 hónapja
  Nagyon köszönöm!

 • lapishun
  2 hónapja
  Szia Erik!

  Az oldal kis ráncfelvarráson esik épp át, ezért lehetnek működés közben fennakadások, emiatt elnézést kérünk. Már javítottuk a problémát, le tudod tölteni a feliratot.

 • Erik
  2 hónapja
  Az 5.részt nekem nem sikerül letöltenem mert azt irja ki,hogy ismeretlen hiba miatt nem lehet letölteni

 • Erzsike54
  2 hónapja
  Köszönöm szépen !

 • csip
  2 hónapja
  Köszönöm szépen az 5.rész feliratát!

 • demeter66
  3 hónapja
  A másikat abba hagytad . Nem nézlek.

 • Nazuna
  3 hónapja
  Köszönöm szépen !!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: lapishun

Beküldte: Binky

Beküldte: veronika

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások