Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Sketch (2018)

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.43 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-05-25

Epizódok száma
16

A JTBC tűzi műsorára ezt a 16 részes, izgalmasnak tűnő akciósorozatot. Egy elit nyomozócsoport tagjai alkotják a dráma történetének főszereplőit: Rain, Lee Dong Gun, Lee Sun Bin és Lim Hwa Young láthatók a főbb szerepekben. (A képen a 4. személy Jang Tae Joon szerepében Jung Jin Young, Lim Hwa Young nem szerepel ezen a képen).



Kang Dong Soo (Rain) zseniális nyomozó, gyakran a megérzéseire hagyatkozva ér el sikereket. Mikor megtudja,hogy menyasszonya titokzatos halált halt, mindent elkövet az igazság kiderítése érdekében.

Kim Do Jin (Lee Dong Gun) a különleges erők hadnagya, aki személyes bosszúja miatt csatlakozik a csoporthoz, mivel állapotos feleségét ölték meg.

Yoo Shi Hyun (Lee Sun Bin) rendkívüli képességekkel rendelkező nyomozónő, aki le tudja rajzolni a 72 órán belül bekövetkező eseményeket.

Oh Young Shim (Lim Hwa Young) fogja alakítani a nyomozócsoport "agyát".

A nyomozócsoport azért küzd, hogy valahogy megállítsák a rosszat, ami az életükben a közeljövőben bekövetkezne.







数奇





FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jung Jin Young
Jang Tae Joon szerepében
Kang Shin Il
Moon Jae Hyun szerepében
Lee Dong Gun
Kim Do Jin szerepében
Lee Sun Bin
Yoo Shi Hyun szerepében
Lim Hwa Young
Oh Young Shim szerepében
Rain
Kang Dong Soo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások