Friss drámáink:
About Time (2018)
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.29 (14 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-05-21

Epizódok száma
16
A TvN a most véget ért A Poem A Day c. sorozat helyén egy különös történetbe kezd. A sorozat kezdési időpontja a mai nap.

Főhősei:
Choi Michaela (Lee Sung Kyung), aki egy musical színésznő, meglehetősen furcsa képességgel. Látja az utcán szembejövő embereken, hogy mennyi idő van még hátra az életükből.

Lee Do Ha (Lee Sang Yoon) egy kulturális alapítvány elnöke, nagyon érti a dolgát, szakképzett, de nem egy érzelmes ember. Ő nem rendelkezik különleges képességekkel, legalábbis be sem vallaná. Míg egy napon ki nem derül,hogy ő az az ember, aki meg tudja állítani Choi Michaela idejének múlását.

Ha a főszereplők személyén, illetve az alapötleten múlik egy dráma sikeressége, akkor ez a sorozat sikeres lesz.

数奇

Han Seung Yeon
Jeon Sung Hee szerepében
Im Se Mi
Bae Soo Bong szerepében
Kim Dong Joon
Jo Jae Yoo szerepében
Lee Sang Yoon
Lee Do Ha szerepében
Lee Sung Kyung
Choi Michaela szerepében
Ro Woon (SF9)
Choi Wi Jin szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • monami
  9 hónapja
  Ez nem lett a kedvencem. Kicsit vontatott.

 • Kahlil Gibran
  10 hónapja
  Kicsit nehezen lendülök bele ebbe a sorozatba, de annyian írtátok,hogy milyen nagyon jó,hogy kitartóan nézem! A fordítás gyorsaságára és nem lehet panasz!! Köszi, Andi!

 • Kahlil Gibran
  11 hónapja

Legfrissebb feliratok

Beküldte: veronika

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások