Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The King (2017)

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
5.00 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-01-18

Epizódok száma
1

Hősünk, Tae soo (Zo In Sung) szegény családból származik, és nehéz gyerekkora alatt végig arról ábrándozott,hogy felnőttként pénzzel és hatalommal rendelkezzen.
Tehetsége révén el is jut az ügyészi pozícióig. Amikor bekerülhet az ügyészek között is a legsikeresebbek körébe, melyet Han Kang Shik (Jung Woo Sung) „vezet”, a legmenőbb sztárügyészek közé jut, akkor az álma valóra válik, övé lesz pénz, hatalom, csillogás.
Felfelé ível a karrierje, de ezen az úton nem az igazságot és a törvényességet képviseli.
Ez az elit ügyészi csoport ugyanis a vezető politikusokról számon tart mindenféle kompromittáló információt. Amikor választások előtt a legígéretesebb jelölt mögé tömörülnek, akkor az információkat felhasználják zsarolásra, megfélemlítésre, akár gyilkosságot is követnek el. Ugyanakkor a támogatott jelölt kellemetlen ügyeit igyekeznek elsimítani, és így járnak el a jelölt támogatóival is. Az így hatalomra segített elnök aztán bőségesen megjutalmazza az őt támogatókat.
Főszereplőnk választása nagy kérdése a filmnek, mikor szembesül vele, mi a hatalom ára, akkor hogyan dönt?

Ez a történet politikai krimi, nem romantikus regény. A korrupt, kegyetlen koreai valóságot nagyon is nyilvánvalóan tárja a közönség elé. Dél-Koreában a bemutatás hetének legsikeresebb filmje, 2017 januárjában az USA-ban is bemutatták, ott is vonzó volt a mozilátogatók számára. A bevétel alapján Koreában az év 7. legsikeresebb filmje lett.





数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 A felirat lapishun érdeme, köszönet érte Kahlil Gibran 395
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Bae Sung Woo
Yang Dong Chul ügyész szerepében
Jung Woo Sung
Han Kang Shik ügyész szerepében
Kim A Joong
Im Sang Hee bemondónő szerepében
Ryoo Joon-Yeol
Choi Doo Il , Tae Soo barátja szerepében
Zo In Sung
Park Tae Soo ügyész szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások