Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Short

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
5.00 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-02-12

Epizódok száma
4

Mi kell ahhoz, hogy valaki egy nemzetközi sport élére törhessen? Kang Ho Young (Kang Tae Oh) egy fiatal, gondtalan férfi, akiből hiányzik a koncentráció és céljai sincsenek. De minden megváltozik, mikor felfedezi a rövidpályás gyorskorcsolyát. Habár még csak kezdő, Ho Young hamar rátanul a sportra, és kihívja Park Eun Ho-t (Yeo Hoe Hyun), a rövidpálya királyát, aki nem mellesleg egy sportolói háttérrel rendelkező családból származik. Ezután Ho Young megismerkedik Yoo Ji Na-val (Kim Do Yeon), egykori műkorcsolyázóval, akinek egy sérülés miatt fel kellett adnia a korcsolyát. Miután külföldön tanult, Ji Na hazautazik Koreába, hogy egy K-pop lánybanda tagjává válhasson. Vajon képes lesz Ho Young a csúcsra törni az új sportágában és megszerezni álmai lányát?

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    4 720p NEXT Kurocchii 357
    3 720p NEXT Kurocchii 381
    2 720p NEXT Kurocchii 382
    1 720p NEXT Kurocchii 376
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Kang Tae Oh
Kang Ho Yeong szerepében
Kim Do Yeon
Yoo Ji Na szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások