Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Mistress

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
5.00 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-04-28

Epizódok száma
12

A dráma az amerikai és angol Mistresses (2008) sorozatok koreai feldolgozása, amelyet az ONC mutat be április végén.

A történet négy 30-as barátnőről szól, egyikük kávéháztulajdonos, másikuk pszichiáter, harmadik tanárnő, negyedik jogi asszisztens.
Mindannyiuk élete tele van titkokkal és különös dolgok történnek velük. Belekeverednek egy sorozatgyilkosságba, ami csak fokozza életükbe a bonyodalmakat.

A főszerepben látható színésznők:
Han Ga In- Jang Se Yeon, a kávéháztulajdonos szerepében;
Shin Hyun Bin- Kim Eun Soo, a pszichiáter szerepében;
Choi Hee Seo- Han Jung Won, a középiskolai tanár szerepében;
Goo Jae Yi - Do Hwa Young, a jogi asszisztens szerepében.

A kávézó tulajdonosa egyedül neveli lányát, és egyre több furcsa telefonhívást kap egy idegentől és szokatlan események történnek vele.

A pszichiáternőnek meghal a szerelme, majd új pácienséről kiderül,hogy volt szerelmének a fia és különös módon belelát a doktornő gondolataiba.

A tanárnő egy híres séf felesége, akinek nem sikerül teherbe esnie, és kezd elege lenni, úgy érzi túl sok a teher rajta. Amikor egyéjszakás kalandba bonyolódik egyik kollégájával, akkor problémái csak fokozódnak.

Az ambíciózus jogi asszisztens élete sem unalmas, beállít ex-barátja felesége, mint ügyfél, és kéri, segítse leleplezni férje hűtlenségét.



数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Choi Hee Seo (1987)
Han Jung Won szerepében
Goo Jae Yee
Do Hwa Young szerepében
Han Ga In
Jang Se Yeont szerepében
Shin Hyun Bin
Kim Eun Soo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások