Friss drámáink:
Aktuális nyereményjátékunk:
Mr Sunshine
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.75 (16 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2018-07-06

Epizódok száma
24
A történet egy olyan emberről szól akit nemzete elhagyott az 1871-es első amerikai csatában, majd Amerikába hurcolt és ott katonaként nevelkedett fel. Visszatérve hazájában amerikai katonaként a japán megszállás idejében meg ismerkedik egy gazdag arisztokrata lányával.
Byun Yo Han
Kim Hee-Sung szerepében
Kim Tae Ri
Go Ae-Shin szerepében
Lee Byung Hun
Eugene Choi szerepében
Yoo Yeon Seok
Goo Dong-Mae szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  24 Mr Sunshine E24 lapishun 215
  23 Mr Sunshine E23 lapishun 159
  22 Mr. Sunshine E22 lapishun 209
  21 Mr Sunshine E21 lapishun 202
  20 Mr Sunshine E20 lapishun 205
  19 Mr Sunshine E19 lapishun 230
  18 Mr Sunshine E18 lapishun 209
  17 Mr Sunshine E17 lapishun 214
  16 Mr Sunshine E16 lapishun 210
  15 Mr Sunshine E15 lapishun 234
  14 Mr Sunshine E14 lapishun 228
  13 Mr. Sunshine E13 lapishun 187
  12 Mr. Sunshine E12 lapishun 152
  11 Mr. Sunshine E11 lapishun 110
  10 Mr. Sunshine E10 lapishun 67
  9 Mr. Sunshine E09 lapishun 74
  8 Mr. Sunshine E08 lapishun 71
  7 Mr. Sunshine E07 lapishun 63
  6 Mr. Sunshine E06 lapishun 62
  5 Mr. Sunshine E05 lapishun 62
  4 Mr. Sunshine E04 lapishun 58
  3 Mr. Sunshine E03 lapishun 64
  2 Mr. Sunshine E02 lapishun 63
  1 Mr. Sunshine lapishun 96
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges. • Marcsi
  2 hónapja
  Kedves lapishun! Köszönöm❤️ ❤️ a 23. részt, most maratonozom, 20. résznél tartok. Tudom, hogy Neked nem jön be a sori, /ezért is nagy köszönet, hogy befejezed a fordítást/ nekem tetszik, nem vagyunk egyformák. Van egy közmondás:
  Kinek a pap, kinek a papné nekem a fia!!!!!!!!

 • edimir
  2 hónapja
  Kedves lapishun!
  Köszönöm, hogy folytattad a sorozat fordítását. Én ugyan még szeptemberben megnéztem végig, de tudom, hogy sokan "jegelték" azért, hogy megvárják a fordítás végét. Így sokaknak szerzel örömet.

  Anno én is zsörtölődve néztem a sorozatot, mert a számos erénye mellett bosszantott a kihagyott lehetőség, hogy ezúttal igazi 10 pontos sorozatot láthassunk, mint aminek indult. Én is a vezető páros romantikus szálát éreztem a sorozat gyenge pontjának. Elnézést a szóhasználatért, de néhol kifejezetten bárgyúnak tűnt. A következetlenség oka szerintem Choi rosszul összerakott karaktere volt, nekem végig falsnak tűnt.
  Bevallom, a "ficsúr" és a "szamuráj" miatt bírtam én is csak ki, de azért akadt még egy kedvencem: Hina, intelligencia és elegancia!:)

 • lapishun
  2 hónapja
  Mindig azt szoktam mondani, hogy kritizálni csak akkor tudok, ha valami megfelelő teret ad rá. A Mr. Sunshine-ban rengeteg potenciál van. Jó a környezet, okosan választott korszakot mutatnak be. Tehát minden adott hozzá, hogy egy remekművet csiszoljanak belőle. De én úgy érzem, nem sikerült. Ettől független nem vitatom, hogy sok olyan értéket vonultat fel ez a sorozat, amit más hasonló koreai dráma nem tud.
  A díszlete tényleg magasan a legjobbak az eddig látott koreai darabokhoz képest. Az operatőri munka is végig kiváló.

  Épp ezért bántom ilyen hevesen, mert haragszom, hogy kihagyták a lehetőséget. Hisz óriási költségvetésű a sorozat és inkább a külcsín az, ami tényleg remekül sikerült.

 • vica
  2 hónapja
  Kedves lapishun ! Köszönöm, hogy ilyen hosszan reagáltál, igazán nem kívánok vitába szállni, mert ez igen hosszadalmas lenne, biztos igazad van, egyébként kétségtelen, hogy koreába nehezen engedték be a "modern kor beköszöntét", ezt már több sorozatból is kiderült, ami amennyire jó, annyira rossz is, nehéz eldönteni. Mindenesetre a fejlődés, ahogy mondani szokták, nem állítható meg. Azért annyit hozzátennék, hogy az átmenet, különösen a társadalmi osztálykülönbségek tekintetében igen hosszadalmas - és most a filmkészítők rafénériájától eltekintve - én úgy gondolom, hogy a főhösök természetes vonzalma vívódik azzal az évszázadok alatt beívódott hagyománnyal, amelytől nem könnyü elszakadni, saját maguknak, ill. a környezetükben lévők előítéletei miatt sem, ami lássuk be - európai példa is van rá - sokszór tragédiába torkollhat. Még mindig csak a 10.résznél tartok. A továbbiakban bárhogy is legyen, köszönöm a fordítást, az újabb projektednél is szeretnék jelen lenni. Üdv. Éva

 • rozsa.farkas99
  2 hónapja
  Köszönöm a feliratokat!

 • lapishun
  2 hónapja
  Kedve vica!

  Ez pont hogy egy szerelmi történet. Legalábbis én csak annak tudom értelmezni, hisz minden annak van alárendelve, a történelmi háttér csak egy körítés. A két főhős egyik hiteltelen döntés után hozza a másikat, csak hogy a forgatókönyv szerint együtt maradjanak. Számomra ezeket következetlenségek teljesen megölik a sorozatot és ha ebben a szálban ilyen dolgok vannak, akkor kénytelen vagyok feltételezni, hogy a történelem bemutatása is kb. ennyire hiteles.

  Az uralkodó figurája is érhetetlen számomra. Mert történelmileg elhiszem, hogy tehetetlen volt és sodródott az árral, de a sorozatban bemutatott krízishelyzetekben mindig volt számára döntési lehetőség ő 20 részen át mégsem tett SEMMIT, csak bólogatott, épp annak, aki előtte állt. Aztán a végén a monológjával és az érzelmességgel arra gyúrnak, hogy egyfajta szeretett hősként mutassák be. Teljesen érthetetlen.

  A főhősök epizódonként 5x vesznek egymástól érzelmes, örök búcsút, hogy soha többé nem látják egymást, aztán fél perc múlva már közös jelenetük van. Ez sem segíti azt, hogy komolyan vegyem a láttatottakat, hisz tudom, hogy azért történik, hogy 24 epizódig kihúzzák ezt a szerelmi szálat.

  Számunkra - akik alig-alig tudunk valamit a koreai történelemről - érdekesnek tűnik ez a történelmi közeg, de a száraz tényeken és az így-úgy, valamiféle gyermeteg, negatív-pozitív figurák által ábrázolt társadalmi különbségeken kívül nem kapunk semmit. Az első epizódokban a feudális berendezkedés árnyoldalait pillanatokon belül elfelejtik és olyan nosztalgia dömpinget zúdítanak iránta a nézők nyakába folyamatosan, hogy hihetetlen. A modern kor beköszönte, az ebből adódó konfliktusok, a különböző nemzetek politikai érdekei naívan és egyoldalúan vannak bemutatva. Például a sorozatban egyetlen egy koreait sem látni, aki a vasútat/villamost/bármilyen más nagy hatású vívmány mérhetetlen előnyét felfogná és kihasználná, szinte mindenki elmaradott, ostoba parasztként van bemutatva, egyedül a kedvenc ficsúrunk lóg ki ebből a képből és képviseli valamilyen szinten a haladást, de csak mert Japánban töltötte a fél életét.

 • vica
  2 hónapja
  Kedves lapishun ! Én ugyan még csak a 10. résznél tartok, de nem tudom miért ez a pejorativ felhang. Kétségtelen, hogy ez nem egy csöpögős szerelmi történet, viszont minden másról nagyon komoly gondokat, problémákat bemutató korrajz. hát erről sokat lehetne értekezni. Én eleddig nagyon szivesen nézem ezt a történetet, és köszönöm Neked, hogy végig fordítod, s megtudhatom milyen végkifejletet mutatnak, ki mennyire tud tullépni önmagán. Hálásan köszönöm a fordítást. Üdv. Éva

 • Erzsike54
  2 hónapja
  Köszönöm szépen !

 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm szépen az újabb részeket!!!!!

 • szentes
  2 hónapja
  Hétvégi meglepetés, köszönet érte!

 • Erzsike54
  2 hónapja
  Köszönöm szépen !

 • csabamama2
  2 hónapja
  Köszönöm szépen az eddigi feliratokat és a munkádat.

 • Erzsike54
  2 hónapja
  Köszönöm szépen !!

 • rozsa.farkas99
  2 hónapja
  Köszönöm az eddigi feliratokat!

 • jobi66
  2 hónapja
  Köszönöm szépen.

 • gabóci5
  2 hónapja
  Köszönöm a 17-19 -es részek feliratát.

 • lapishun
  2 hónapja
  Nem, igazság szerint, nekem továbbra sem tetszik. A szerelmes pár mindkét tagja irritál. A lány azért, mert a karaktere szerintem nem reálisan viselkedik. 30 éves, az egész ország sorsát a nyakába kívánja venni, embert öl ha kell, közben meg olyan éretlen döntéseket hoz, mint egy óvodás.

  Amerikai katonánk meg egyszerűen semmilyen. Egyáltalán nem tudok rá pozitív hősként tekinteni, hisz szinte 20 részen át úgy mutatták be, mint aki teljesen hideg ész érvek alapján dönt, mégis mindenki elájul tőle, hogy milyen romantikus. Én nem látom ezt benne. A lány kb. egy lábast is szerethetne, attól is ugyanannyi érzelmi figyelmet és törődést kapna.

  Csak a ficsúr és a szamuráj karaktere az, akik miatt túlélem a részeket. Ha ők nem lennének, már rég abbahagytam volna a fordítást.

 • Erzsike54
  2 hónapja
  Hú Köszönöm szépen !!

 • szentes
  2 hónapja
  Ah, egyszerre két rész, király! Köszönet érte! :)

 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm szépen a fordítást!!! Nagyon gyors vagy!!!!!

 • demeter66
  2 hónapja
  Ugye hogy neked is tetszik?

 • lapishun
  2 hónapja
  Szívesen.
  A hátralévő részeknél nem ígérem, hogy tartani fogom ezt a tempót, de már csak 5 rész van hátra, szóval igyekszem.

 • Marcsi
  2 hónapja
  Kedves lapishun óriási köszönet Neked. ❤️

 • jobi66
  2 hónapja
  Köszönöm szépen a fordítást.

 • szdkari
  2 hónapja
  Köszönöm szépen a 17. és a 18. részek feliratait!!!!!!

 • Erzsike54
  2 hónapja
  Köszönöm szépen !

 • Marika
  2 hónapja
  Hálás köszönet az igyekezetedért!!!!

 • szentes
  2 hónapja
  Köszönet a gyors fordításért kedves Lapishun!

 • Erzsike54
  2 hónapja
  Köszönöm szépen a 17.részt

 • Erzsike54
  2 hónapja
  Köszönöm szépen a 17.részt

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: veronika

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások