Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

I Do, I Do

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
3.80 (10 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2012-05-30

Epizódok száma
16

Hwang Ji An ( Kim Sun A ) egy cipőgyár vezető tervező igazgatója kiegyensúlyozott életet él nem gondol házasságra a cipők tervezése számára szerelem. Park Tae Gang ( Lee Jang Woo ) 20-as éveiben meg fogadta 10 éven belül meggazdagodik, de csak egy gyenge diplomája és hamis cipők eladásával foglalkozik. Jo Eun Sung ( Park Gun Hyung ) egy nőgyógyász aki élvezi agglegény életvitelét egészen addig míg meg nem ismerkedik Ji Annal. Ji An és Tae Gang véletlen baleset miatt megismerkednek és egész napot együtt töltik a gondok megoldása miatt. Este fáradtan Tae Gang barátjának kis éttermébe aztán leisszák magukat végül másnap reggel egy ágyban találják magukat. Persze a következmények nem maradnak el.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Kim Sun A
Hwang Ji-An szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások