Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Cain and Abel

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
3.50 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2009-02-18

Epizódok száma
20

A sorozat címe nem véletlenül idézi Káin és Ábel bibliai történetét. Káin féltékeny és irigy a testvérére Abelre.
A történetünkben ugyanez áll a középpontban.
Lee Seon Woo (Shin Hyun Joon) tehetséges idegsebész, amerikai tanulmány úttal a háta mögött, sikeres bravúros műtéteket végez. Az édesapja kórházában dolgozik.
Együtt nő fel fogadott testvérével, Lee Cho In-nel (So Ji Sub), jó testvérekként.
Amikor apja ,a kórházalapító igazgató, Lee Jong Min egy sürgősségi osztály felállítását tervezi javaslatként Cho In-nel az élen az igazgatótanács elé tárni, mert nem is titkoltan jobban kedveli fogadott fiát, mint a valódit, akkor minden kezd megváltozni.
Seon Woo anyja is féltékeny a férjére, mert azt hiszi,hogy Cho In valójában a férje saját fia. Így egyetlen szándéka, hogy bármi áron a saját fiát támogassa, a kórház egy új neurológia központot hozzon létre, aminek Seon Woo lenne a vezetője.
Az édesapa a nehezen műthető agydaganat miatt kómába esik. Anyja és fia elhatározzák, szándékuknak érvényt szereznek az igazgatótanács ülésén, Cho In-t ezalatt elküldik Kínába, tanulmányozzon egy különleges műtéti eljárást, amivel megmentheti apjuk életét.
A testület tagjai, bár elismerik Seon Woo doktor érdemeit, nem támogatják a neurológiai központ létrejöttét, inkább a sürgősségi központot létrehozását sürgetik.
Seon Wo édesanyja gengsztereket fogad fel, hogy Cho In-től megszabaduljanak, meg is kapja a várva várt értesítést, a férfi fejlövést kapott. Az életét sikerül megmenteni, de az emlékeit elveszti.

A történet cselekménye mozgalmas, fordulatos, izgalmas. Vajon Cho In visszanyeri emlékezetét? Elfoglalhatja-e az őt megillető helyet a kórházban?


数奇



FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Chae Jung An
Kim Seo Yeon szerepében
Han Ji Min
Oh Yeong Ji szerepében
Jang Yong
Lee Jong-Min szerepében
Kim Hae Sook
Na Hye-Joo/Seon Woo anyja szerepében
Shin Hyun Joon
Lee Seon-Woo szerepében
So Ji Sub
Lee Cho-In szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások