Friss drámáink:
Aktuális nyereményjátékunk:
Cain and Abel
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
3.67 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2009-02-18

Epizódok száma
20
A sorozat címe nem véletlenül idézi Káin és Ábel bibliai történetét. Káin féltékeny és irigy a testvérére Abelre.
A történetünkben ugyanez áll a középpontban.
Lee Seon Woo (Shin Hyun Joon) tehetséges idegsebész, amerikai tanulmány úttal a háta mögött, sikeres bravúros műtéteket végez. Az édesapja kórházában dolgozik.
Együtt nő fel fogadott testvérével, Lee Cho In-nel (So Ji Sub), jó testvérekként.
Amikor apja ,a kórházalapító igazgató, Lee Jong Min egy sürgősségi osztály felállítását tervezi javaslatként Cho In-nel az élen az igazgatótanács elé tárni, mert nem is titkoltan jobban kedveli fogadott fiát, mint a valódit, akkor minden kezd megváltozni.
Seon Woo anyja is féltékeny a férjére, mert azt hiszi,hogy Cho In valójában a férje saját fia. Így egyetlen szándéka, hogy bármi áron a saját fiát támogassa, a kórház egy új neurológia központot hozzon létre, aminek Seon Woo lenne a vezetője.
Az édesapa a nehezen műthető agydaganat miatt kómába esik. Anyja és fia elhatározzák, szándékuknak érvényt szereznek az igazgatótanács ülésén, Cho In-t ezalatt elküldik Kínába, tanulmányozzon egy különleges műtéti eljárást, amivel megmentheti apjuk életét.
A testület tagjai, bár elismerik Seon Woo doktor érdemeit, nem támogatják a neurológiai központ létrejöttét, inkább a sürgősségi központot létrehozását sürgetik.
Seon Wo édesanyja gengsztereket fogad fel, hogy Cho In-től megszabaduljanak, meg is kapja a várva várt értesítést, a férfi fejlövést kapott. Az életét sikerül megmenteni, de az emlékeit elveszti.

A történet cselekménye mozgalmas, fordulatos, izgalmas. Vajon Cho In visszanyeri emlékezetét? Elfoglalhatja-e az őt megillető helyet a kórházban?


数奇


Chae Jung An
Kim Seo Yeon szerepében
Han Ji Min
Oh Yeong Ji szerepében
Jang Yong
Lee Jong-Min szerepében
Kim Hae Sook
Na Hye-Joo/Seon Woo anyja szerepében
Shin Hyun Joon
Lee Seon-Woo szerepében
So Ji Sub
Lee Cho-In szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Wolf Moni
  11 hónapja
  So Ji Sub egyik legjobb sorozata! Fantasztikus színészek és nagyon izgalmas történet! Ki ne hagyjátok!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: veronika

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások