Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

My Princess

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.23 (13 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2011-01-05

Epizódok száma
16

Lee Sul (Kim Tae Hee ) egyszerű egyetemista, aki rajong történelem professzorába. Nam professzor( Ryu Soo Young ) egy kutatás során kideríti mégis csak született egy fia az utolsó királynak, aki Lee Sul apja. Lee Sul egyik percről a másikra hercegnővé válik. Daehan csoport elnöke Park Dong Jae már megbánta régi bűnét és próbálja vissza fordítani a tettét, ugyanis miatta halt meg az utolsó királyi örökös Lee Sul apja. Unokája Park Hae Young ( Song Seung Heon ), aki diplomata megkéri segítse vissza helyezni a hercegnői pozícióját bár ellenszenves neki ez a helyett, de nagyapja kérése miatt vállalja és tanítója lesz a fiatal lánynak. Az uralkodó család rehabilitációját többen is rossz szemmel nézik és folyamatos áskálódásnak teszik ki a Lee Sult. Köztük a van a hideg számító múzeumi kurátor Park Hae Young menyasszonya is. Valamint meg jelenik mostohanővére is, aki szintén csak ártani akar neki.




FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Kim Tae Hee
Lee-Sul szerepében
Lee Dae Yeon
So Soon-Woo szerepében
Lee Gi Kwang
Gun-I szerepében
Lee Soon Jae
Park Dong-Jae /Hae-Young's grandpa szerepében
Lee Sung Min (1968)
Lee Young-Chan szerepében
Lim Ye Jin
Kim Da-Bok szerepében
Maeng Sang Hun
Oh Ki-Taec Park Dong-Jae's sec szerepében
Park Ye Jin
Oh Yoon-Joo szerepében
Ryu Soo Young
Nam Jung-Woo szerepében
Song Seung Heon
Park Hae-Young szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások