Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Mozu - The Movie

Eredeti nyelv
japan

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-11-07

Epizódok száma
1

Hónapokkal a Hokkaidón történteket követően Tokiót furcsa bűncselekmények sorozata rázza meg. Egy terrorista csoport robbantást és túszejtést hajt végre egy irodaházban, egy diplomáciai védettséget élvező gyermeket pedig fegyveresek próbálnak elrabolni az utcán fényes nappal. Miután ismeretlen támadók elrabolják és külföldre hurcolják Osugi hadnagy (Kagawa Teruyuki) lányát, Megumit, valamint Akeboshi őrmestert (Maki Yoko) is, a zsaru Kuraki felügyelő (Nishijima Hidetoshi) segítségével a Penam Köztársaságba utazik, hogy kiszabadítsa gyermekét, és rájöjjenek, milyen kapcsolatban áll a történtekkel a lakosságot rejtélyes módon tömegpszichózis alatt tartó Dharma, akinek még mindig nem sikerült a nyomára bukkanni…

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 720p WiKi verzióhoz illeszkedik Brigi 202
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Hidetoshi Nishijima
Kuraki Naotake szerepében
Teruyuki Kagawa
Osugi Ryota szerepében
Yoko Maki
Akeboshi Miki szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások