Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

A Beauty Inside / Belső szépség

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.80 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-08-20

Epizódok száma
1

Egy romantikus sci-fi film, amely egy ember Woo Jin életéről szól aki minden reggel új arccal ébred már 18 éves kora óta. Van lehetősége párkapcsolatra? Lehet szeretni úgy ezt az embert hogy mindennap más arc jelenik meg ? Vajon kit szeretünk az embert vagy a belső értékét? Elfogadható a társadalomba a nő aki ezt a férfit szereti, hiszen mindig más férfi kezét fogja, vagy egy nőjét vagy éppen egy kisfiúét. A film számos olyan kérdést vett fel amire még talán mi sem tudjuk a választ csak mélyen elgondolkodtat. A film ad egy lehetőséget, de a többit a nézőre bízza. A főszereplő Han Hyo Joo a maga természetességével nőies finomságával fejlődik az események során inkább ő a főszereplője az eseményeknek, mint a Woo Jint ábrázoló színészek, de mindannyian nagyszerűen fejezik ki azt a lelket amit be kell mutatniuk szembesülés a mindennapokkal fájdalom érzését a vágyat a szeretet nő iránt.




FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Bae Sung Woo
Woo-Jin szerepében
Chun Woo Hee
Woo-Jin szerepében
Do Ji Han
Woo-Jin szerepében
Han Hyo Joo
Yi-Soo szerepében
Jo Dal Hwan
Woo-Jin szerepében
Kim Sang Ho
Woo-Jin szerepében
Lee Bum Soo
Woo-Jin szerepében
Lee Hyun Woo (1993)
Woo-Jin szerepében
Park Seo Joon
Woo-Jin szerepében
Park Shin Hye
Woo-Jin szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások