Friss drámáink:
A Beauty Inside / Belső szépség
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.75 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-08-20

Epizódok száma
1
Egy romantikus sci-fi film, amely egy ember Woo Jin életéről szól aki minden reggel új arccal ébred már 18 éves kora óta. Van lehetősége párkapcsolatra? Lehet szeretni úgy ezt az embert hogy mindennap más arc jelenik meg ? Vajon kit szeretünk az embert vagy a belső értékét? Elfogadható a társadalomba a nő aki ezt a férfit szereti, hiszen mindig más férfi kezét fogja, vagy egy nőjét vagy éppen egy kisfiúét. A film számos olyan kérdést vett fel amire még talán mi sem tudjuk a választ csak mélyen elgondolkodtat. A film ad egy lehetőséget, de a többit a nézőre bízza. A főszereplő Han Hyo Joo a maga természetességével nőies finomságával fejlődik az események során inkább ő a főszereplője az eseményeknek, mint a Woo Jint ábrázoló színészek, de mindannyian nagyszerűen fejezik ki azt a lelket amit be kell mutatniuk szembesülés a mindennapokkal fájdalom érzését a vágyat a szeretet nő iránt.Bae Sung Woo
Woo-Jin szerepében
Chun Woo Hee
Woo-Jin szerepében
Do Ji Han
Woo-Jin szerepében
Han Hyo Joo
Yi-Soo szerepében
Jo Dal Hwan
Woo-Jin szerepében
Kim Sang Ho
Woo-Jin szerepében
Lee Bum Soo
Woo-Jin szerepében
Lee Hyun Woo (1993)
Woo-Jin szerepében
Park Seo Joon
Woo-Jin szerepében
Park Shin Hye
Woo-Jin szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • jobi66
  1 éve
  A fordítóval felvettük a kapcsolatot, ha sikerül fel lesz téve.

 • ququcs
  1 éve
  Már rájöttem, köszönöm meg van!!

 • ququcs
  1 éve
  Kérdésem, van hozzá magyar fordítás A Beauty Inside / Belső szépség ?

Legfrissebb feliratok

Beküldte: veronika

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások