Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Princess' Man

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.70 (10 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2011-07-20

Epizódok száma
24

A sorozat valós történelmi eseményeken alapul. 1453-ban Su Yang herceg meggyilkolta Kim Jong Seo-t, hogy ezután a Joseon/Csoszon dinasztia 7. királyává válhasson.
A cselekmény is a gyilkossággal indul, amikor a főhős Kim Seung Yoo (Park Shi Hoo) vérbefagyva találja az apját, aztán a történet visszaugrik időben.
Moon Jong király tudja magáról,hogy gyengekezű uralkodó, ezért,hogy lánya, a koronahercegnő (Kyung Hye) és fia a koronaherceg jövőjét megmentse, igyekszik a lányát jól kiházasítani. Nehéz dolga van, mert Kyung Hye hercegnő önfejű és engedetlen, a palotában csak unokatestvére, Su Yang herceg lánya, Lee Se Ryung (Moon Chae Won) az, aki megérti, és akivel jól kijön. A király tanítókat fogad lánya mellé, de azok sorra buknak el. Mivel a koronahercegnőt szépsége miatt óvják a férfitekintetektől, és senki sem látta avatatlan az arcát, ezért a koronahercegnő ráveszi Se Ryung-ot,hogy tanulmányai idejére vegye át a helyét. Az új tanító, a király jobbkezének, Kim Jong Seo-nak a fia, Kim Seung Yoo. A tanító és tanítványa egymásba szeret, az ellentétes tábor két fiatalja, mivel a tanácsos a királyt támogatja unokatestvére, Su Yang herceg ellenében.
A király úgy gondolja, a tanácsosának fia, Seung Yoo legyen a lánya férje, aki ezt először örömmel veszi tudomásul, mert nem tud a szerepcseréről..

A drámában az események pergőn követik egymást, a történetben jól megfér egymás mellett barátság, szerelem, hűség és árulás, hatalomvágy..
Mindenkinek szívesen ajánlom a sorozat megtekintését, nem fog unatkozni, találkozik szívszorító jelenetekkel és komoly drámai eseményekkel.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Hong Soo Hyun
Kyung Hye hercegnő szerepében
Jeong Dong Hwan
Moon Jong király szerepében
Kim Young Chul /Kim Yeong Chul
Su Yang herceg szerepében
Lee Soon Jae
Kim Jong Seo tanácsos szerepében
Moon Chae Won
Lee Se Ryung szerepében
Park Si Hoo
Kim Seung Yoo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások