Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Tree of Heaven

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.80 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2006-01-08

Epizódok száma
10

Az SBS és a Fuji Tv közös produkciója a sorozat.
Címe ismert még: Heaven's Tree;Trees in Heaven; Chunkookeh Namoo; Tengoku no ki; Cheongukui Namu

Hana (Park Shin Hye) gyerekkorában elvesztette édesapját. Édesanyjával, nagynénjével és annak lányával él Japánban, ahol egy fogadót üzemeltetnek.
Egy hóviharos téli napon a reptéren megismerkedik anyja új koreai férjével és annak fiával, Yoon Seo-val (Lee Wan). Hana örül az új családjának, de a fiú teljesen elzárkózik. 10. születésnapján vesztette el az édesanyját, azóta autisztikus tüneteket mutat. A kedves, életvidám lánynak lassan sikerül Yoon Seo-t feloldani, aki a 20. születésnapján megnyílik neki. Hana kezd beleszeretni mostohatestvérébe.
A történetet bonyolítja, hogy nagynénje (édesapja nővére) a különféle adósságoknak és a lánya egyetemi tanulmányainak kifizetését a fogadó eladásából tervezi. Az unokatestvére, Maya (Reina Asami) féltékeny Hanára, ezért próbálja megkeseríteni az életét.



数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Asahi Uchida
Fujiwara Ryu szerepében
Jeong Dong Hwan
Yoon Soo Ha/Seo apja szerepében
Kim Cheong
Yoko/Hana nagynénje szerepében
Lee Wan
Yoon Seo szerepében
Mire Aika
Michiko/Hana édesanyja szerepében
Park Shin Hye
Hana szerepében
Reina Asami
Maya szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások