Friss drámáink:
Blind
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2011-08-11

Epizódok száma
1
Direkt kihangsúlyozom a főszereplőket, mert szinte a történet ismerete nélkül is rákattintok egy sorozatra, itt éppen filmre, ha a szereplők alapján jó drámát, krimit stb. várok/Feltételezek. A "Blind" jó választás, 111perc izgalom.

A film főszereplő hölgye Min Soo Ah (Kim Ha Neul), aki a rendőrakadémia tehetséges hallgatója volt, amikor egy tragikus éjszakán borzalmas autóbalesetet szenved, ahol elveszti testvérét (Park Bo Gum), valamint a látását, ami derékba töri rendőri pályafutását. A vakság bizonyos érzékek kiélesedésével jár,de azért nagy hátrány a világban való tájékozódásban. Valamint nagy segítsége vakvezető kutyája Seul Gi is...
Eltelt 3év a tragikus események után Soo Ah egy esős napon taxira vár, amikor egy furcsa idegen veszi fel a kocsijába, ahol a nőnek több mindent is megfigyel, megőriz, pl. illatokat... Amikor a "taxis" elüt valakit, sikerül elmenekülnie. A rendőrségen felkeresi Jo-nyomozót (Jo Hee Bong) és elmondja neki mit tapasztalat, valamint azt a gyanúját is, miszerint úgy véli a taxisok állnak a bűncselekmény háta mögött. Ugyanis egyre több nő tűnik el nyomtalanul, akiknek sorsáról semmi hír. A nyomozó nem hisz először a nőnek, de aztán megbizonyosodik a vakságból adódó különleges képességeiről. Továbbá feltűnik még egy szemtanú, egy 19éves fiatal fiú, Kwon Ki Sub (Yoo Seung Ho), aki azt vallja,hogy ő nem is hivatalos taxit látott,hanem egy külföldi autót.
Megkezdődik az üldözés, az elkövetőé, illetve fordítva, a gyilkos sem hagyhatja,hogy a szemtanúk életbe maradjanak..
数奇
Jo Hee Bong
Jo nyomozó szerepében
Kim Ha Neul
Min Soo Ah szerepében
Park Bo Gum
Soo Ah öccse szerepében
Yang Young Jo
Myung Jin szerepében
Yoo Seung Ho
Kwon Ki Sub szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Kahlil Gibran
  2 éve
  Yoo Seung Ho-nak sem volt még 2 egyforma karaktere. Ő egy zseniális drámai színész!

 • Kahlil Gibran
  2 éve
  Kedvelem Kim Ha Neul-t! És Seul Gi-t is! :)

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások