Friss drámáink:
Aktuális nyereményjátékunk:
Twenty
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.55 (11 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-03-25

Epizódok száma
1
Chi Ho (Kim Woo Bin), Dong Woo (Lee Joon Ho) és Gyung Jae (Kang Ha Neul) jó barátok voltak a középiskolában. Barátságuk ott gyökerezett,hogy mindannyian ugyanabba a lányba voltak szerelmesek. Most már 20 évesek lettek.
Chi Ho külsejének köszönhetően nagy nőcsábász, és igazából a lányokon kívül sok dolog nem is érdekli. A szülei reménytelen küzdelmet folytatnak,hogy megmozgassák, életcélhoz juttassák a fiúkat. Van barátnője, So Min (Jung So Min), de nem veszi túl komolyan a helyzetet.
Dong Woo is benne van minden idiótaságban, amikor barátaival tölti az idejét. Annyival komolyabb a helyzete,hogy édesanyja egyedül neveli a testvéreivel együtt, és a megélhetésért neki dolgoznia is kell. Életcélja,hogy képregényrajzoló legyen. Valamint ő Gyung Jae lánytestvérének, So Hee-nek (Lee Yoo Bi) imádata tárgya.
A felnőttkor küszöbén álló fiúk közül talán Gyung Jae még a legkomolyabb. Főiskolára jár, és reméli,hogy majd egy nagyvállalatnál talál munkát. Megismerkedik Jin Jooval (Min Hyo Rin), az özvegyasszonnyal és szerelmes lesz bele.
A film 115 perc aranyos, vicces történet, nagy drámai elkeserítő helyzetek nélkül, így kellemes szórakozást nyújt.


数奇

Jung So Min
So Min szerepében
Kang Ha Neul
Gyung Jae szerepében
Kim Eui Sung
Chi Ho apja szerepében
Kim Woo Bin
Chi Ho szerepében
Lee Joon Ho
Dong Woo szerepében
Lee Yoo Bi
So Hee szerepében
Min Hyo Rin
Jin Joo szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Pupunja
  8 hónapja
  Laza, fiatalos, vicces :D tökéletes szórakozás :D

 • kikyou8802
  8 hónapja
  Ez a film egy fantasztikusan jó film volt és nagyon jót szórakoztam rajta! Nekem örök kedvenc lett ez a film!♡

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: zzzizzzi

Beküldte: kriszty96

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások