Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Angel Eyes

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.93 (15 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-04-05

Epizódok száma
20

Az "Angyali szemek" egy mély érzelmekkel teli dráma, megrendítően szép történet.
Történetünk a főszereplők fiatalkorában indul. Park Dong Joo (Kang Ha Neul) jó tanuló, engedelmes fiatalember, aki sokat segít őt és leukémiás beteg húgát egyedül nevelő édesanyjának.
Yoon Soo Wan (Nam Ji Hyun) életének egy tragikus napján elvesztette az édesanyját, és a látását is. Dong Joonnak nagyon tetszik a lány, akiről azt hiszi,hogy átnéz rajta, amíg meg nem tudja,hogy vak. A fiatalok között szerelem szövődik. Ám egy nap váratlan esemény következik be, a fiú édesanyját autóbaleset nem éri. Végakaratában úgy dönt,ha meghal, használják fel a szemeit donorként Soo Wan szemműtétéhez, ha sor kerül rá. Az anya váratlanul meghal, de fiának gyászolni sem marad ideje, mert kishúgával azonnal az Egyesült Államokba kell utaznia gyógykezelésre.

12 év múlva tér vissza a felnőtt Dong joo (Lee Sang Yoon), már végzett orvosként. Keresi a lányt, aki nagy örömére lát, de bánatára nem ismeri meg őt, és már párkapcsolatban él , Kang Ji Woon doktor (Kim Ji Suk) a társa.
A mindenkiben felmerülő nagy kérdés, mi lesz az egykori szerelmesekkel? Elengedik egymást? Szépen adagolva bekerülnek a drámai cselekmények is a sorozat történései közé, megtudjuk,hogy ki volt a titkos támogató, aki a pénzt adta Dong Joo húgának gyógykezelésére, és mért? A megtudott igazságok hogyan befolyásolják kettőjük kapcsolatát? Állhatja-e bármi útját egy elrendelt szerelemnek?
A történet kicsit könnyes-bús, melankólikus is itt-ott. De nagyon szépen kidolgozott a szerelmi szála a drámának.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Hyun Jyu Ni
Cha Min-Soo szerepében
Jung Ae Ri
Oh Young-Ji szerepében
Jung Jin Young
Yoon Jae-Beom szerepében
Kang Ha Neul
Park Dong Joo flatalon szerepében
Kim Ji Suk
Kang Ji-Woon szerepében
Kong Hyung Jin
Ki Woon-Chan szerepében
Ku Hye Sun
Yoon Soo Wan felnőtt szerepében
Lee Sang Yoon
Dylan Park / Park Dong-Joo szerepében
Lee Seung Hyeong
Sung Hyun-Ho szerepében
Nam Ji Hyun
Yoon Soo Wan fiatalon szerepében
Park Jin Joo
Kim Yoon-Jung szerepében
Seung Ri
Teddy Seo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások