Friss drámáink:
Angel Eyes
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.92 (13 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-04-05

Epizódok száma
20
Az "Angyali szemek" egy mély érzelmekkel teli dráma, megrendítően szép történet.
Történetünk a főszereplők fiatalkorában indul. Park Dong Joo (Kang Ha Neul) jó tanuló, engedelmes fiatalember, aki sokat segít őt és leukémiás beteg húgát egyedül nevelő édesanyjának.
Yoon Soo Wan (Nam Ji Hyun) életének egy tragikus napján elvesztette az édesanyját, és a látását is. Dong Joonnak nagyon tetszik a lány, akiről azt hiszi,hogy átnéz rajta, amíg meg nem tudja,hogy vak. A fiatalok között szerelem szövődik. Ám egy nap váratlan esemény következik be, a fiú édesanyját autóbaleset nem éri. Végakaratában úgy dönt,ha meghal, használják fel a szemeit donorként Soo Wan szemműtétéhez, ha sor kerül rá. Az anya váratlanul meghal, de fiának gyászolni sem marad ideje, mert kishúgával azonnal az Egyesült Államokba kell utaznia gyógykezelésre.

12 év múlva tér vissza a felnőtt Dong joo (Lee Sang Yoon), már végzett orvosként. Keresi a lányt, aki nagy örömére lát, de bánatára nem ismeri meg őt, és már párkapcsolatban él , Kang Ji Woon doktor (Kim Ji Suk) a társa.
A mindenkiben felmerülő nagy kérdés, mi lesz az egykori szerelmesekkel? Elengedik egymást? Szépen adagolva bekerülnek a drámai cselekmények is a sorozat történései közé, megtudjuk,hogy ki volt a titkos támogató, aki a pénzt adta Dong Joo húgának gyógykezelésére, és mért? A megtudott igazságok hogyan befolyásolják kettőjük kapcsolatát? Állhatja-e bármi útját egy elrendelt szerelemnek?
A történet kicsit könnyes-bús, melankólikus is itt-ott. De nagyon szépen kidolgozott a szerelmi szála a drámának.


数奇
Hyun Jyu Ni
Cha Min-Soo szerepében
Jung Ae Ri
Oh Young-Ji szerepében
Jung Jin Young
Yoon Jae-Beom szerepében
Kang Ha Neul
Park Dong Joo flatalon szerepében
Kim Ji Suk
Kang Ji-Woon szerepében
Kong Hyung Jin
Ki Woon-Chan szerepében
Ku Hye Sun
Yoon Soo Wan felnőtt szerepében
Lee Sang Yoon
Dylan Park / Park Dong-Joo szerepében
Lee Seung Hyeong
Sung Hyun-Ho szerepében
Nam Ji Hyun
Yoon Soo Wan fiatalon szerepében
Park Jin Joo
Kim Yoon-Jung szerepében
Seung Ri
Teddy Seo szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • cskorni
  2 éve
  Nekem ez volt az első sorozatom 4 évvel ezelőtt, a kezdés. Azóta csak ázsiai doramákat és filmeket nézek. Nagyon jó sorozat.

 • kikyou8802
  2 éve
  Nekem ez az egyik legjobb sorozat volt amit láttam. Jó volt látni a kedvenc színészeimet is ebben a sorozatban mint ♡Kang Ha-Neul♡ ♡Kim Ji-Suk♡ ♡Lee Sang-Yoon♡ Nekem ez a sorozat örök kedvenc lett!♡

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások