Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Coffee Prince

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.68 (22 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2007-07-02

Epizódok száma
17

Choi Han Kyul (Gong Yoo) egy okos fiatalember, aki leginkább semmire sem vágyik, de főleg nem karrierépítésre, ahogy azt a gazdag családja elvárná. Viszont pl. :nagyon édes a mosolya...
Ko Eun Chan (Yoon Eun Hye) egy kedves, hebrencs lány,- hihetetlenül meggyőzően fiús külsővel! -családfenntartó, ezért nem létezik az a munka, amit jószívvel el ne vállalna.
Mikor Han Kyult elkezdi piszkálni a családja a párválasztással, az édesanyja és nagyanyja üldözik,hogy járjon vakrandikra, úgy oldja meg a helyzetet,hogy Eun Chant ráveszi, játssza el a barátja szerepét, mert akkor a családja őt biztos békén hagyja, mint saját neméhez vonzódót.
A nagymama továbbra sem tesz le róla,hogy ráncba szedi unokáját, és felelősségteljes felnőtt emberré formálja, ezért rábízza a Coffe Prince nevű kávézó működtetését, azzal a további kikötéssel, legyen sikeres a kávéház.
Eun Channak is jól jön Han Kyul ajánlata, mivel a kávéház csak férfiakat alkalmaz.
Sok kedves romantikus és vicces jelenet és némi dráma teszi teljessé a sorozatot. És mikor már a nézők is úgy gondolják,ember nem maradt a Földön, aki ne fedezné fel,hogy Eun Chan lány, akkor a történetben is felerősödik a romantikus szál.
Szerintem Yoon Eun Hye és Gong Yoo alakítása miatt érdemes megnézni ezt a könnyed kis sorozatot!
数奇

A traler helyén a sorozat OSTjából a legismertebb videó szerepel, szerintem ez jobban bemutatja a főszereplő pár kapcsolatát...

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Chae Jung An
Han Yoo-Joo szerepében
Gong Yoo
Choi Han Kyul szerepében
Kim Chang Wan
Hong Gae-Sik szerepében
Kim Dong Wook
Jin Ha-Lim szerepében
Kim Jae Wook
No Seon-Ki szerepében
Lee Eon
Hwang Min-Yeom szerepében
Lee Sun Kyun
Choi Han-Sung szerepében
Yoon Eun Hye
Ko Eun Chan szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások