Friss drámáink:
Aktuális nyereményjátékunk:
Coffee Prince
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.65 (20 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2007-07-02

Epizódok száma
17
Choi Han Kyul (Gong Yoo) egy okos fiatalember, aki leginkább semmire sem vágyik, de főleg nem karrierépítésre, ahogy azt a gazdag családja elvárná. Viszont pl. :nagyon édes a mosolya...
Ko Eun Chan (Yoon Eun Hye) egy kedves, hebrencs lány,- hihetetlenül meggyőzően fiús külsővel! -családfenntartó, ezért nem létezik az a munka, amit jószívvel el ne vállalna.
Mikor Han Kyult elkezdi piszkálni a családja a párválasztással, az édesanyja és nagyanyja üldözik,hogy járjon vakrandikra, úgy oldja meg a helyzetet,hogy Eun Chant ráveszi, játssza el a barátja szerepét, mert akkor a családja őt biztos békén hagyja, mint saját neméhez vonzódót.
A nagymama továbbra sem tesz le róla,hogy ráncba szedi unokáját, és felelősségteljes felnőtt emberré formálja, ezért rábízza a Coffe Prince nevű kávézó működtetését, azzal a további kikötéssel, legyen sikeres a kávéház.
Eun Channak is jól jön Han Kyul ajánlata, mivel a kávéház csak férfiakat alkalmaz.
Sok kedves romantikus és vicces jelenet és némi dráma teszi teljessé a sorozatot. És mikor már a nézők is úgy gondolják,ember nem maradt a Földön, aki ne fedezné fel,hogy Eun Chan lány, akkor a történetben is felerősödik a romantikus szál.
Szerintem Yoon Eun Hye és Gong Yoo alakítása miatt érdemes megnézni ezt a könnyed kis sorozatot!
数奇

A traler helyén a sorozat OSTjából a legismertebb videó szerepel, szerintem ez jobban bemutatja a főszereplő pár kapcsolatát...
Chae Jung An
Han Yoo-Joo szerepében
Gong Yoo
Choi Han Kyul szerepében
Kim Chang Wan
Hong Gae-Sik szerepében
Kim Dong Wook
Jin Ha-Lim szerepében
Kim Jae Wook
No Seon-Ki szerepében
Lee Eon
Hwang Min-Yeom szerepében
Lee Sun Kyun
Choi Han-Sung szerepében
Yoon Eun Hye
Ko Eun Chan szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Jázmin
  8 hónapja
  A nagy kedvenc. :) Már többször újranéztem, nem lehet megunni. :)

 • Kahlil Gibran
  1 éve
  Igen, szupercsapat! :)

 • kikyou8802
  1 éve
  Szeretem ezt a sorozatot nagyon jó volt.

 • pytane
  1 éve
  Imádtam, nagyon szórakoztató sorozat, aranyos.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: zzzizzzi

Beküldte: kriszty96

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások