Friss drámáink:
Refresh Man
Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
3.57 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-03-06

Epizódok száma
20
Főszereplő párosunk kapcsolata középiskolában kezdődik, ahol Ji Wen Kai-t (Aaron Yan) "kacsatojás királynak" csúfolnak, mert tanulmányi előmenetele szinte nulla. Vele szemben Zhong Yu Tang (Joanne Tseng) a szuper tanuló, végtelenül önbizalommal telt, és gyakran csúfolja az alultejesítő fiút.
10évvel később újra találkoznak. Yu Tang a Muse nevű kozmetikai cégnél dolgozik, ahol sok a gond az értékesítés eredményességével. Új vezérigazgató kerül a Muse-hoz, aki nem más, mint Wen Kai. Yu Tangot kinevezik személyi titkárnőjének, ahol sorra érik a kudarcok. Nem tudja elolvasni és lefordítani a külföldi partnereknek szánt, vagy tőlük érkező leveleket, így az igazgató maga mellé veszi a korábbi titkárnőjét, Miao Ai Sha-t (Lene Lai), aki mindenhez ért, amit csak tudnia kell egy személyi titkárnőnek, és ezen túl még nagyon szép. Wei Kai ráadásul áthelyezi Yu Tangot a 3. értékesítési csoporthoz.
Ahol csak akkor kezdenek látszattevékenységbe az értékesítési csoport tagjai,ha lépéseket hallanak a folyosó felől. Hozzáállásuk a lehető legrosszabb, csak annyit tesznek meg, amennyit a fizetésükért meg kell tenni. Ebbe a csoportba kerül Yu Tang, végsőkig elkeseredve. Azt gondolja,hogy a férfi a középiskolában általa elkövetett sértéseket/ sérüléseket bosszúlja meg.
Azonban ahogy telnek-múlnak a napok, teljesen nyilvánvalóvá válik,hogy Wei Kai figyelemmel kíséri a 3. számú értékesítési csoport munkáját, és ahol tudja, segíti őket. Így lassan a dolgozók hozzáállása is megváltozik, és a két fiatal is tisztázza a félreértéseket, így már elhárul az akadály a romantikus kapcsolat kialakulása elől.


数奇
Aaron Yan
Ji Wen Kai szerepében
Joanne Tseng
Zhong Yu Tang szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások