Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

W

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.65 (34 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-07-20

Epizódok száma
16

A sorozat címe, a "W" , a történetbeli híres webképregény címével egyezik meg, melyet a főhősnő Oh Yeon Joo (Han Hyo-Joo) édesapja rajzol már 10éve. Azóta követi nyomon a történet a képregény főhős, Kang Chul (Lee Jong Suk) csöppet sem izgalommentes életét. Elismert sportoló, aztán szülei meggyilkolásával vádolják meg, később nagy vagyonra is szert tesz a képregény alak.
Yeon Joo sebész gyakornok egy szöuli kórházban, és Kang Chul nagy rajongója. Egy napon édesapja szó nélkül eltűnik. Amikor a szobájában kutat nyomok után, váratlanul egy kéz berántja a képregény történetébe. A későbbiek során valahányszor veszélybe kerül Kang Chul élete, Yeon Joo újra és újra visszakerül a képregénybe. Ettől kezdve a két világ összekapcsolódik és a szereplők története is.
A cselekmény újszerű és izgalmas. Kang Chul önálló akarattal rendelkező képregény főszereplő lesz. Mikor a mahnwat rajzoló Oh Sung Moo (Kim Eui Sung) ráeszmél, hogy a képregényben zajló eseményeket már nem tudja befolyásolni, akkor elhatározza,hogy megöli Kang Chult. Hogy ez sikerül-e neki kiderül a sorozat végére, mert semmi sem kiszámítható előre.
A dráma nagy érdeme,hogy precízen megrajzoltak a fiktív szereplők és a valósak is, és nagyon hatásos, amikor a valós szereplők is megjelennek a képregényben, képregényfiguraként.
A dráma a 2016-os MBC díjátadó gáláján tarolt.
2016 MBC Drama Awards - December 30, 2016
Grand Prize (Lee Jong Suk)
Best Drama Award
Best Actor (mini series) (Lee Jong Suk)
Best Actress (mini series) (Han Hyo Joo)
Best Supporting Actor (mini series) (Kim Eui Sung)
Best Screenplay (Song Jae Jung)
Best Couple Award (Lee Jong Suk/Han Hyo Joo)


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Han Hyo Joo
Oh Yeon Joo szerepében
Kim Eui Sung
Oh Sung Moo szerepében
Lee Jong Suk
Kang Chul szerepében
Park Won Sang
Han Chul-Ho szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások