Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Strong Woman Do Bong-Soon

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.41 (27 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-02-24

Epizódok száma
16

Bevallom,hogy az előzetesek válogatása közben sem álltam ellen mindannak, ami a sorozat nézése közben is elvarázsolt: az egyedi és fergeteges humora, amin sokszor és jóízűen tudtam nevetni. Mindezt fűszerezi a történetben megjelenő romantika, valamint az izgalmakat sem nélkülöző krimi szál. Egyébként nem egy bonyolult cselekményű sorozat, de kedvelhető!
Főhősünk, Bong Soon (Park Bo Young) anyai ágon örökölhető szupererővel rendelkezik, miközben egy aprócska termetű lány, busznyi méretű tárgyakat roppant össze, vagy egy egész bűnbandát tesz veszélytelenné. Ereje egészen addig megmarad, amíg öncélúan nem akarja használni. Közben vannak hétköznapi vágyai, szeretné,ha a férfiak törékeny virágszálnak látnák, és szeretne egy videójátékot tervezni, amiben önmagáról mintázná a főhősnőt.
A videójáték tervező nagyvállalat fiatal,de nagyon gazdag tulajdonosa, An Min Hyuk (Park Hyung Sik) halálos fenyegetéseket kap, mikor megtapasztalja a lány erejét, testőrként fogadja fel. Egész más karakter amúgy, mint akinek kiadja magát. Erősebb, bátrabb,határozottabb.
In Kook Doo (Ji Soo) Bong Soon iskoláskori szerelme, időközben rendőr lett, és nyomozócsoportja megkapja egy pszichopata nőrabló esetét. Itt kapcsolódik össze hármójuk története.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ji Soo
In Kook Doo szerepében
Park Bo Young
Do Bong Soon szerepében
Park Hyung Shik
An Min Hyuk szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások