Friss drámáink:
Aktuális nyereményjátékunk:
Golden Time
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
3.71 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2010-07-19

Epizódok száma
23
Lee Min-woo ( Lee Sun-kyun ) egy keleti kórházba dolgozik meg van elégedve ezzel a munkájával, saját szórakoztatására fordit amerikai orvosi sorozatokat. Az elsőéves rezidens Kang Jae-in ( Hwang Jung-eum ) egy gazdag családból származik, barájtja, aki Min-woonak is barátja. A lány nem tudja, hogy egy nőcsábásszal van dolga. Jae-in nagyapja kórházában kezdi gyakorlati idejét, titokban. Egyszerű orvos akar lenni, aki a betegeit tartja fontosabbnak, mint a kórház belső hiearchiáját. Choi In-hyuk ( Lee Sung-min), egy hírhedten ügyes munkamániás sebész, aki a sürgősségi osztály vezetője. Folyamatos csatát vív a kórházi bürokrácival, neki a betegek és az úgy nevezett "arany óra" a legfontosabb.
Lee Min-woo, alkalmanként helyetesíti nőcsábász barátja hétvégi ügyeleti munkáját. Egy ilyen alkalommal be kerül a kórházba egy súlyosan beteg kislány. A kislányon már nem tud segíteni, hisz nincs tapasztalata. Lelkileg össze törve elhatározza hogy rezidensként jelentkezik abba a kórhába ahol Choi In-hyuk a sürgősségi osztály vezetője.


( J )
Eom Hyo Seop
Kim Min-Joon szerepében
Hong Ji Min
Song Gyung-Hwa szerepében
Hwang Jung Eum
Kang Jae-in szerepében
Ji Il Joo
Yoo Gang-Jin szerepében
Jung Suk Yong
Ji Han-Goo szerepében
Kim Mi Kyung
Min-Woo's mother szerepében
Lee Sun Kyun
Lee Min-woo szerepében
Lee Sung Min (1968)
Choi In-hyuk szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: zzzizzzi

Beküldte: kriszty96

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások