Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Time Between Dog and Wolf

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.89 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2007-07-18

Epizódok száma
16

Soo hyun (Lee Joon Gi) gyermekként látja,hogy édesanyját, aki Tajföldön ügyészként próbálja felvenni a harcot az ottani koreai maffiával, kegyetlenül meggyilkolják. A Nemzeti Hírszerző Ügynökség (NIS) egyik vezető beosztású ügynöke családjába fogadja, és fiával, Min Kivel (Jung Kyoung Ho) együtt nevelkedik fel. Felnőve mindketten a NISnél helyezkednek el.
Egy végzetes napon So Hyun találkozik Ji Wooval (Nam Sang Mi),akivel egymásba szeretnek.
A NIS főnöke ráveszi So Hyunt, hogy igazi ügynökként álljon bosszút keserű gyerekkoráért, szülei haláláért, épüljön be a maffiába. Megrendezik a fiú halálát, aki ezután szorgos munkával a maffia főnök, Mao jobbkeze lesz. Megtudja,hogy a lány, akit szeret, éppen a legfőbb ellenség, édesanyja gyilkosának lánya. Egy napon éppen Ji Woo-t védi a rivális maffia támadásakor, amikor balesetet szenvednek, és Soo Hyun elveszti az emlékezetét. Kayként immár valóban Mao jobbkeze lesz- a szerelme, és Min Ki döbbenetére. Amikor nevelőapját, a NIS vezetőjét meggyilkolják, senki sem kételkedik benne,hogy ő lett a gyilkosa.
Hihetetlen, fordulatokban bővelkedő sorozatot láthatunk. Az utolsó részig bizonytalanságban tartja a dráma a nézőt, hogy kiderül-e az igazság, visszanyeri-e Kay/So Hyun az emlékezetét és hogyan, merre alakul kapcsolata Ji Wooval..


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jung Kyoung Ho
Kang Min Ki szerepében
Lee Joon Gi
Soo Hyun /Kay szerepében
Nam Sang Mi
Seo Ji Woo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások