Friss drámáink:
A Frozen Flower
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.40 (30 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2008-12-30

Epizódok száma
1
A film valós történelmi tényeken alapul. A 14.századi Korea teljesen a mongol Jüan dinasztia befolyása alatt áll. Egyre kevésbé nézik jó szemmel történetünk egyik főhősét, Kongmin királyt (Joo Jin-Mo), aki tehetséges uralkodó,de végrehajtott reformjaival sok ellenséget szerzett magának. A király neve nem hangzik el a filmben, de történelmi tények alapján beazonosítható a személye.
A film történetének idején állandó veszedelemben kell a királyi testőrségnek megvédenie a királyt és a királynét (Song Ji-Hyo), aki egyébként szintén mongol hercegnő.
A testőrség parancsnoka, Hong-Lim (Zo In Sung) mindenben a királyi pár szolgálatában áll. A koryo-dinasztiát pár évtized később leváltó Joseon-dinasztia krónikásai szerint Kongmin király a saját neméhez vonzódott, így a testőrség tagjai közül többen is a szeretőivé váltak.
A királyság helyzetét megszilárdítani akaró uralkodó megkéri leghűségesebb testőrét, Hong-Limet,hogy háljon együtt a királynéval gyereknemzési céllal. Hong-Lim és a királyné egymásba szeretnek, hiába tudják,ha kitudódna szerelmük az az életükbe kerülne. A film végére kiderül, hogyan alakul a furcsa szerelmi háromszög tagjainak sorsa.
A történet pergő,a díszletek a szokásos, a koreai történelmi filmgyártásra jellemző igényességét mutatják, a csatajelenetek kegyetlenek,több,- a koreai filmjátszásban addig soha nem látott- erotikus jelenetet tartalmaz, a király és a testőr, valamint a testőr és királyné között. Az,hogy a film megmaradt a jóízlés keretei között, köszönhető a három főszereplő hiteles játékának is.


数奇
Joo Jin Mo
a király szerepében
Lim Ju Hwan
Han Baek szerepében
Shim Ji Ho
Song-Ki szerepében
Song Ji Hyo
a királyné szerepében
Song Joong Ki
No-Tak szerepében
Zo In Sung
Hong-Lim szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Kahlil Gibran
  1 éve
  Mint látható a királyi testőrségbe is igazi szépfiúkat verbuváltak anno! :)

 • monami
  1 éve
  Jo In Sung az egyik legszebb férfi, csinos, magas, vonzó!

 • Kahlil Gibran
  1 éve
  Milyen jól néznek ki!! Különösen Zo In Sung..., igaz,hogy már 10éves felvétel.

 • monika
  1 éve
  az egyik legjobb film, amit láttam - nagyon jó színészekkel

Legfrissebb feliratok

Beküldte: veronika

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások