My P.S. Partner / Whatcha Wearin'?
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.75 (8 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2012-12-06

Epizódok száma
1
Hyun-Seung (Ji Sung) élete mélypontján van, és tapicskol az önsajnálatban, zeneszerzőként nem elismert, alkotói válságban van, és még a barátnője is elhagyja, mert külföldre megy tanulni.
Egy napon váratlan és különös hívást kap, ám mielőtt tisztázhatná,hogy valószínűleg nem ő a keresett személy, a hivó fél nem engedi szóhoz jutni és meglepő élményben részesíti.
A vonal túlsó végén Yoon-Jung (Kim A-Joong) a hívó fél. Aki csalódott a barátjában, mert megcsalta, de váratlan ötlettől vezérelve felhívja telefonon, csakhogy félretárcsáz...
Így kerül kapcsolatba a két ember. Pár nap múlva Hyun-Seung felhívja téves hívóját és minden keserűségét ráönti, majd a beszélgetésnek folytatása lesz.
Hogyan alakul a két ember sorsa? Ezt mindenki megtudhatja , aki megnézi ezt a kedves, humoros, romantikus és némi erotikával fűszerezett filmet.
Igen, a címben megjelenő "P.S." telefonszexet jelent,de aki megnézi a filmet, nem fogja azt gondolni,hogy erotikus történetet lát. Ji Sung nyilatkozta később,hogy bár volt pár jelenet, ahol furcsán/kellemetlenül érezte magát, de a forgatókönyv nagyon tetszett neki, ezért vállalta el a szerepet.


数奇
Ji Sung
Hyun-Seung szerepében
Kim A Joong
Yoon-Jung szerepében
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

  • pytane
    2018-07-11 02:51:08
    Pikáns kis történet egy 1 részes filmben levetítve!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: lapishun

Beküldte: lapishun

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások