Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

I Can Hear Your Voice

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.46 (24 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-06-05

Epizódok száma
18

A sorozat annyira népszerű volt hazájában,hogy két résszel megtoldották az eredetileg 16 részesnek szánt sorozatot. Ki-ki eldöntheti,hogy használt-e a drámának a menet közbeni hosszabbítás.
A történet kezdetén Park Soo-Ha gyerekként az édesapjával autóbalesetet szenved, az apja meg is hal, attól kezdve a fiú hallja mások gondolatait. Az események szemtanúja egy fiatal lány,Jang Hye-Sung, aki lefényképezi a történteket, mert a baleset során szándékosan meg akarták ölni Soo-Ha apját. Hye-Sung tanúvallomást is tesz, a tettest elítélik.
Tíz évvel később Soo-Ha (Lee Jong Suk) keresi megmentőjét, és meg is találja Hye Sungot (Lee Bo-Young), aki kirendelt ügyvédként dolgozik. A rémálom akkor kezdődik meg a fiatal nő számára, amikor a tettest kiengedik. So-Ha és egy ügyvéd kolléga, Cha Kwan-Woo (Yoon Sang-Hyun) szegődnek társául. A cselekmény újszerű és izgalmas.
A határozott és ambíciózus ügyvédnő és a kedves, figyelmes, korához képest érett gondolkodású fiatalabb fiú között szerelem szövődik. Ami a korkülönbség ellenére is hiteles ,bennsőséges kapcsolatnak mutatkozik.
数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Jang Hee Woong
prosecutor szerepében
Jung Woong In
Min Joon-Kook szerepében
Lee Bo Young
Jang Hye-Sung szerepében
Lee Jong Suk
Park Soo-Ha szerepében
Yoon Sang Hyun
Cha Kwan-Woo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások