Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Secret / Secret Love (2013)

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.86 (14 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-09-15

Epizódok száma
16

A történet elején sok bizonytalan, elvarratlan szál kerül elénk, melyek a sorozat végére megoldódnak.
A történet:
Yoo-Jung (Hwang Jung-Eum) élete a legjobban alakul, boldog ügyésznek készülő barátjával. Egy esős este minden megváltozik. Autóbalesetet szenvednek, Do-Hoon (Bae Soo-Bin) kiszáll az autóból, de barátnője elől elhallgatja,hogy elütött egy fiatal nőt.
Jo Min-Hyuk (Ji Sung) gazdag örökös, intelligens, határozott férfi. Feleségül akarja venni szerelmét, a családja ellenzi, mert a lány szegény. Do-Hoon azon az éjszakán Min-Hyuk barátnőjét ütötte el, akiről kiderül, hogy gyermeket várt. A férfi fájdalma mérhetetlen, bosszút esküszik az ismeretlen elkövető ellen.
A vétkes autót lenyomozzák, kiderül,hogy ki a tulajdonosa. Yoo-Jung, hogy védje barátja karrierjét, magára vállalja a gázolást. Börtönbe kerül. Akkor tudja meg,hogy ő is gyermeket vár. Megszüli a kisfiát, akiről azt hazudják neki, hogy meghalt. A kedves, fiatal és önfeláldozó nőtől mindent elvesznek, ami csak lehetséges. Barátja sem áll mellé.
A sorozat tele van keserűséggel, könnyel, bánattal. Min-Hyuk sem akar elállni bosszútervétől. De lassan a dühét felváltja az aggodalom, aztán a szerelem. A dráma végére az izgalom és a feszültség feloldódik.
Ez a sorozat a két főszereplő, Ji Sung és Hwang Jung-Eum jutalomjátéka. A párosuk 2015ben sikerre vitte a Kill me, heal me c. drámát.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Bae Soo Bin
Do-Hoon szerepében
Hwang Jung Eum
Kang Yoo-Jung szerepében
Ji Sung
Jo Min-Hyuk szerepében
Lee Deok Hwa
Jo HanIl szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások