Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Handmaiden (2016)

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.43 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-06-01

Epizódok száma
1

Mitől korhatáros egy film? Egyrészt attól, amit a film szemtől szemben láttat, a maga teljes valóságában, meztelen testek, erotikus jelenetek, erőszak. Valamint azért is,hogy képes-e egy kiskorú néző megérteni, mitől tárul mindaz elé, amit éppen lát. Márpedig a film rendezője, Park Chan Wook (egyben ő írta át a forgatókönyvet is Sarah Waters viktoriánus korabeli történetéből.) még Tarantinot is meggyőzte rendezői tehetségéről, amikor 2004ben az Oldboy c. filmért Cannes-ban elnyerte az Aranypálmát. Egy jó rendező manipulálni tudja a nézőket, megvilágítással ,hangsúlyokkal, beállításokkal. A történet érdekes, tele feszültséggel és erotikával.
A film majdnem teljesen egy világtól elzárt térben játszódik, Kouzuki úr (Cho Jin-Woong) rezidenciáján. A történet négy szereplőről szól, a már említett főúrról, az ő unokahúgáról, Lady Hideko-ról (Kim Min-Hee). A hölgy gyermekkora óta nagybátyja mellett él, aki az unokahúgára is rákényszeríti a maga világtól elvonult életmódját. Egy komorna érkezik az úrnő mellé, Sook-Hee (Kim Tae-Ri), méghozzá feladattal, amiről persze a munkaadói nem tudnak. Fujiwara "gróf" (Ha Jung-Woo) megbízásából, aki egy vagyontalan csaló és azért kívánta elnyerni Lady Hideko kegyeit,hogy a vagyonát, illetve örökségét is megkaparintsa. A történet bonyolódik, amikor a szolgáló és az úrnő között vonzalom támad...


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 lapishun fordította Kahlil Gibran 376
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Cho Jin Woong
Kouzuki nagybácsi szerepében
Ha Jung Woo
Fujiwara gróf szerepében
Kim Min Hee
Lady Hideco szerepében
Kim Tae Ri
Sook-Hee szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások