Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

One Day (2017)

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.40 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-04-05

Epizódok száma
1

A gyászfeldolgozás komoly lelki munkát igényel és sok szenvedéssel jár, különösen a történet főhőse, Gang Soo (Kim Nam Gil) számára, aki fiatal nagybeteg feleségét vesztette el, aki öngyilkos lett a további szenvedések elkerülése végett.
Gang Soo biztosítási ügynök, amikor visszatér a munkába, megkapja Mi-So (Chun Woo-Hee) esetét, a kórházba megy,hogy esettanulmányt rögzítsen,de döbbenten tapasztalja,hogy a nő kómában fekszik.
Mi-So-t ugyanis autóbaleset érte, a balesettel egy időben kilépett a testéből, és külső szemlélőjévé vált az eseményeknek.
A kórház folyosóján találkozik össze Gang-Sooval, és bemutatkozik neki. A férfi a lassan eszmél rá,hogy szellemet lát, mégpedig egyedül csak ő látja.
Drámai, megrendítő történetet bontakozik ki a film eseményei kapcsán. A vegetatív állapotban lévő nő szelleme és a gyászoló férfi segítik egymást,hogy tovább tudjanak lépni abból a helyzetből, ahova beleszorultak...
A film a nyomasztó történet ellenére érdekes, érzelmekkel teli, leköti a figyelmet.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Chun Woo Hee
Mi So szerepében
Kim Nam Gil
Gang Soo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások