Friss drámáink:
One Day (2017)
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.40 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-04-05

Epizódok száma
1
A gyászfeldolgozás komoly lelki munkát igényel és sok szenvedéssel jár, különösen a történet főhőse, Gang Soo (Kim Nam Gil) számára, aki fiatal nagybeteg feleségét vesztette el, aki öngyilkos lett a további szenvedések elkerülése végett.
Gang Soo biztosítási ügynök, amikor visszatér a munkába, megkapja Mi-So (Chun Woo-Hee) esetét, a kórházba megy,hogy esettanulmányt rögzítsen,de döbbenten tapasztalja,hogy a nő kómában fekszik.
Mi-So-t ugyanis autóbaleset érte, a balesettel egy időben kilépett a testéből, és külső szemlélőjévé vált az eseményeknek.
A kórház folyosóján találkozik össze Gang-Sooval, és bemutatkozik neki. A férfi a lassan eszmél rá,hogy szellemet lát, mégpedig egyedül csak ő látja.
Drámai, megrendítő történetet bontakozik ki a film eseményei kapcsán. A vegetatív állapotban lévő nő szelleme és a gyászoló férfi segítik egymást,hogy tovább tudjanak lépni abból a helyzetből, ahova beleszorultak...
A film a nyomasztó történet ellenére érdekes, érzelmekkel teli, leköti a figyelmet.


数奇
Chun Woo Hee
Mi So szerepében
Kim Nam Gil
Gang Soo szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások