Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Hwang Jin Yi

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.20 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2006-10-11

Epizódok száma
24

Hwang Jin Yi a Joseon korszakban született, egy gisaen és egy nemes ember gyermeke, akit édes anyja kolostorba rejt el, hogy a tradíció szerint lányából ne váljon giaseng . De a kíváncsi lányka, végzete mást hoz, bekerül a leghíresebb giasen házba. Ott felismerik tehetségét, ármánykodások irigységek közepette megkezdődik a képzése, a tánc , ének, é a költészet terén. Kimagasló tehetsége van, a geomungo hangszer megszólaltatásához. A királyi ház legjobb mesterei tanítják táncra. Van hőn szeretett giasen mestere, akinek bizonyítani is akar. A giasen-gek közötti versengés arra ösztönzi, hogy mindent jobban és jobban elsajátítson, még ha az fájdalommal is jár. A motivációja, az hogy ő legyen a leghíresebb és a legjobb. Szerelmi életét 4 férfi határozza meg. A kitartásának , tehetségének köszönhetően a 16 század legünnepeltebb giaseng énekes- táncos- költője lesz !

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ha Ji Won
Hwang Jin Yi szerepében
Jang Keun Suk
Kim Eun Ho szerepében
Kim Jae Won
Kim Jung Han szerepében
Kim Young Ae
Im Baek Moo szerepében
Wang Bit Na
Bu Yong szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások